10 Травня, 2024
Смачні та поживні рецепти намазок на хліб. Гарно підходять для швидкого перекусу

Смачні та поживні рецепти намазок на хліб. Гарно підходять для швидкого перекусу

Пропонуємо розглянути кілька варіантів приготування намазок на хліб. Кожна з них може стати вашою улюбленою. Вони виходять дуже смачними й поживними та дуже швидко можуть втамувати відчуття голоду. Це дуже гарний варіант для швидкого перекусу.

Про це пише Мій Світ, за матеріалами Улюблена

З грибами:

Необхідно 100 грамів печериць нарізати невеликими кубиками та обсмажити на пательні, додавши спеції. Готові гриби намастіть на чорний хліб та зверху посипте натертим сиром. Підігрійте трохи бутерброди в духовці, щоб сир розтанув.

З плавленим сирком.

Відваріть яйця та натріть на великій тертці. Сирок теж натріть на маленькій тертці. Змішайте складові в розрахунку два до одного. Подрібніть зелень за смаком, додайте у суміш. Змастіть намазку сметаною.

З бринзою.

Подрібніть 70 грамів волоських горіхів на блендері. Подрібніть кінзу. Вичавте 3 зубки часнику. В окремому посуді розімніть виделкою 280 грамів бринзи та 80 грамів вершкового масла. З’єднайте всі інгредієнти та намастіть на хліб.

З яйцями та цибулею.

Відваріть курячі яйця, очистьте та натріть на терці. Зелену цибулю нашинкуйте дрібно. Розімніть вершкове масло разом зі сметаною виделкою, додайте спеції. З’єднайте всі складові. Смачного!

З сиром.

Подрібніть петрушку, кріп та цибулю. Вичавите 1 зубок часнику. Змішайте зелень та часник з 300 грамами сиру, додайте спеції.

З оселедцем.

Відваріть курячі яйця, очистьте та натріть на терці. Зелену цибулю дрібно наріжте. Оселедець наріжте дрібним кубиком. Розімніть вершкове масло та з’єднайте з усіма складовими.

З шинкою та яйцями.

Відваріть три курячі яйця, очистьте та натріть на терці. Наріжте дрібним кубиком 100 грамів шинки. Змішайте всі інгредієнти з 5 столовими ложками домашнього майонезу, додайте сіль.

Екзотична намазка.

Натріть плавлений сирок на дрібній тертці. Зробіть пюре з авокадо. Додайте сіль та трохи меленого коріандру. Намастіть суміш на чорний хліб, можете прикрасити за бажанням зеленню.

З волоськими горіхами та вершковим маслом.

Подрібніть на блендері 60 грамів волоських горіхів. Натріть 2 зубки часнику, додайте 150 грамів розм’якшеного вершкового масла. Посоліть та поперчіть.

З сиру твердих сортів.

Натріть 200 грамів сиру твердих сортів на дрібній тертці. Розімніть 80 грамів вершкового масла. Змішайте все додавши 2 столові ложки гірчиці, сіль, перець.

Пікантна з бринзою.

Почистьте ріпчасту цибулю. Дрібним кубиком наріжте 100 грамів огірків. Розітріть огірки та цибулю разом з 200 грамами бринзи, змастіть 2 столовими ложками сметани.

З салом.

Перекрутіть через м’ясорубку 200 грамів сала та 2 зубки часнику. Додайте сіль, перець та гарно змішайте всі складові. Намастіть на чорний хліб.

Приємного апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *