4 Травня, 2024
Супер рецепти від натоптишів, тріщин на п’ятах, шорстких рук, кострубатих нігтів на ногах

Супер рецепти від натоптишів, тріщин на п’ятах, шорстких рук, кострубатих нігтів на ногах

Ніжки стали просто супер!

Дуже хороший рецепт допоможе тим, у кого шорсткі руки, тріщини на п’ятах, натоптиші, нігті на ногах «кострубаті» і «страшні». Ці два рецепти з гліцерином, і вони обидва «працюють».

Беремо гліцерин, я купую відразу 5 баночок.

У першому випадку можна з оцтом, у другому з нашатирним спиртом. Аптечна баночка з гліцерином наповнена не до кінця, ось і долийте в неї оцет, струсіть.

1) гліцерин (1 баночка)

2) простий столовий оцет

Можна і так:

З баночки, в якій знаходиться гліцерин, не багато відливаєте, щоб залити туди оцту. Після того, як ви розпарите ваші ніжки, наносите цей засіб на натоптиші або тріщини, одягаєте пакетик на ноги і сидите так 20-30 хв. Після, змиваєте і чистите пемзою. Обов’язково на ніч змастіть ноги жирним кремом (раджу Боро ПЛЮС) Ось побачите, ніжки стануть рожеві, як у немовляти!

А якщо з нашатирним спиртом, то змішуються в пропорції 1:1 (гліцерин і спирт). Втирати цією сумішшю можна як вранці, так і ввечері, на ніч п’яти, підошви, пальці і через кілька днів побачите приголомшливий результат.

Ваші п’яти порожевіють, нігті отримають красивий і блискучий колір. Так само можна змащувати лікті рук. Суміш ця — дешева, доступна, дієва.

Яблучна паста від тріщин на п’ятах

Яблуко нарізують кубиками, відварюють в невеликій кількості молока до утворення кашки. Потім її накладають товстим шаром на ділянку тріщин на п’ятах, накривають серветкою або марлевою пов’язкою і тримають 30 хв

Ванночки від тріщин на п’ятах

Теплі ванночки з настою трави звіробою (2 столові ложки) в суміші з суцвіттями календули (1 столова ложка) на 1 л води. Після ванночки ногам дають обсохнути, не витираючи, потім масажують із застосуванням крему.

1.Ванночки з кропивою, які готують з розрахунку: 2 столові ложки подрібненого листя кропиви на 1 л води. Тривалість ванночки — 10-15 хв. Після цього ноги витирають, змащують живильним кремом або жиром і роблять легкий масаж.

2.Ванночка з квіток календули: 1 столову ложку сировини заливають 1 л окропу. Тривалість процедури — 15-20 хв. Може застосовуватися також при пітливості ніг.

Компреси зі шкірки вичавленого лимона, прикладіть його до загрубілої шкіри на п’ятах.

На ніч корисно втирати в натоптиші рицинову олію. Вона прекрасно пом’якшує шкіру ступень і загоює дрібні тріщинки. Після цієї процедури бажано одягнути бавовняні шкарпетки, щоб олія поглинулася, а ви не забруднили все навколо.

Які дієві засоби знаєте ви від натопшитів та тріщин на ногах?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *