Помідори, приготовані за цим рецептом, виходять як свіжі. Вони чудово зберігаються до зими. І будуть радувати вас кожен день на обід або вечерю. Готуються помідори просто, а в процесі ми не будемо використовувати ні солі, ні води, ні оцту.
Необхідні продукти
Продукти взяті на 1 трилітрової банки
- помідори
- 2 столові ложки сухої гірчиці
Починаємо приготування
Стерилізуємо баночки і кришки.
Промиваємо і обсушуємо помідори. Важливо! Вони повинні бути без найменших ушкоджень і подряпин.
На дно банки насипаємо ложку гірчиці. Потім викладаємо помідори (до половини банки). Зверху насипаємо ще гірчиці, а потім викладаємо решту помідорів. Накриваємо банку кришкою і закатуємо.
Закриті банки акуратно прокатує по столу, щоб всі помідори були обсипані гірчицею. І прибираємо в погріб на постійне зберігання.