3 Травня, 2024
Тепер, замість лікарні, Катя їздила після роботи на кладовище. Вона вірила, що він її чує та відчуває

Тепер, замість лікарні, Катя їздила після роботи на кладовище. Вона вірила, що він її чує та відчуває

Ми прожили разом тільки 5 років, мені було 28 років. Лікар сказав, що моєму чоловікові Ігорю залишилося жити не більше як рік. Я розривалася на маленькі частинки у роботі, з дітьми, побігти в лікарню до чоловіка. Як мені було важко.

Катя дуже гарно малює. Портрет її чоловіка став гарним початком до її історії.

Катерина молода, красива, енергійна жінка, котра завжди хотіла бути коханою. У 20 років вона закохалася у Ігоря, пара була надзвичайно щасливою, а у 21 Катя стала нареченою. Такі хороші, так пасували один одному – усі заздрили.

Звичайно, що з часом у них народилася донечка. Ігор та Катерина були на сьомому небі від щастя, ніби створили власне королівство, де вони не залежні та щасливі.

Минуло 5 років подружнього життя, як Ігорю повідомили про страшну смертельну хворобу. Чоловіку було 30 років. 

Катерина у той момент забула хто вона і думала, що вона спить. Їй хотілося, аби хтось вилив на неї склянку крижаної води, аби пробудитися і повернутися у реальність.

Жінка крутилася наче муха в окропі, бо посилено працювала, приділяла час донечці й після того мчала в лікарню до чоловіка. Вона постійно одягала маску щастя, а на душі у неї було повне спустошення. Минуло місяці цього шаленого темпу. Сім’я не буде такою, як раніше – Ігор відійшов у інший світ.

Тепер, замість лікарні, Катя їздила після роботи на кладовище. Вона вірила, що він її чує та відчуває теплі дотики. Ігор приходив до неї у снах та давав мудрі поради, навіть попереджав про неприємності, про можливі хвороби улюбленої доньки.Спочатку жінка думала, що це так і має бути, проте згодом вона настрашилася, бо їй здалося, що її чоловік на небі складає план з неприємностями, повідомляє її про них, і вони таки відбувалися.

Після смерті Ігоря у Катерини з’являлося безліч залицяльників, що правда вона навіть на них і не звертала уваги. Була переконана, що кращих за її Ігоря – у світі нема і не буде, ніколи.

Катерина запланувала поїздку до своїх батьків, мала там важливі справи, тому готова була подолати навіть 4 години у дорозі. Проте, переддень поїздки знову їй наснився Ігор, він благав не їхати, молив і плакав, аби та залишилася вдома.

Катя старалася переконати себе у тому, що це вигадки її фантазії, але залишилася вдома.

А потім так тішилася, що не поїхала. Дізналася, що автобус, яким вона мала добиратися до батьків потрапив у страшну аварію – всі загинули.

Минуло трохи часу, як у друзі дуже наполегливо набивався Сергій до Каті. Усі знайомі жінки були раді та радили не втрачати шансу, адже Сергій симпатичний, не одружений, без дітей та ще й розумний.

Каті було дуже важко зрозуміти, як себе поводити з Сергієм і вона постійно обмірковувала, як їй вчинити краще.

Відповідь не довелося довго чекати. На річницю весілля Каті з Ігорем, вдові приснився її чоловік. Біля Ігоря стояв ще один чоловік, здавалося, що Ігор добре до нього відноситься і показав пальцем на нього промовляючи: “Тримайся за нього!”

Уявіть, який шок пережила Катя, вона намагалася віднайти незнайомці повсюди. У обличчях перехожих, у колег на роботі, у всіх. Та ще й матеріально було дуже важко. Економила абсолютно на усьому, на найменших дрібницях. Навіть відмовилася від громадського транспорту, від косметики та обмежила себе у їжі, аби прогодувати доньку.

І знову жінка зустріла Ігоря, який казав:«Ти будеш з ним щаслива. Я довго шукав…». 

– Знову, щось не зрозуміла, я вже втомилася! Годі! – прокричала Катерина.

У той же день вдова отримала зарплату і вирішила побалувати своє маленьке сонечко. Купила всього, що любить донька. Коли на касі складала все у пакет – він не витримав і продукти розлетілися по підлозі. Катя почервоніла, їй стало не зручно.

– Дозвольте вам допомогти, – почула спокійний чоловічий голос.

Усе, що встигла зібрати, знову полетіло з рук.

– Ви?..

Жінка побачила того чоловіка, який їй приходив у сні разом з Ігорем. Вона оніміла.

– Це був Сергій, мій теперішній чоловік. Для малої він став гарним батьком, а для мене – добрим чоловіком. 

Ігор прийшов у снах до Каті тільки один раз після зустрічі з Сергієм, він сказав, що хоче, аби та була щасливою і зуміла пронести любов крізь життя, що більше не буде її турбувати – і розчинився в повітрі.

Ось така вона, справжня та віддана любов.

А ви підтримуєте жінку у тому, що вона одружилася другий раз?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *