Гарячі бутерброди – смачна закуска і швидкий, ситний сніданок.
Ніяких особливих хитрощів в приготуванні цієї страви немає, а виходить дуже ситно і смачно. Багато хто любить їсти їх з чаєм або кавою, хтось використовує як закуску до пива, а хтось ласує ними просто так. Такі бутерброди подобаються і дорослим, і дітям.
Рецепт гарячих бутербродів
Для вас ми підготували найкращі рецепти, які здивують своїм незвичним смаком, але прості у приготуванні.
Гарячі бутерброди з ковбасою
Складові:
200 г вареної ковбаси, шинки або сосисок
200 г твердого сиру
1 ст. л. сметани
2 яйця
8-10 скибочок батона
сіль, перець за смаком
Ковбасу потрібно нарізати кубиками, а сир натерти на грубій тертці. Інгредієнти змішати між собою та додати яйце і сметану… Сіль та перець додати за смаком. Викласти отриману масу на скибки батона, а потім смажити бутерброди на рослинній олії спершу начинкою вниз, а потім з іншої сторони.
Гарячі сирні бутерброди
Складові:
1 батон
100 г сиру
100 г будь-якого твердого сиру
100 г вареної ковбаси
1 яйце
2 зубчики часнику
1 пучок кропу
сіль за смаком
Сир та ковбасу почергово натерти на грубій терці, а потім до цієї суміші додати яйця, часник та рубану зелень. Посолити цю суміш. Такі бутерброди випікаються в духовці при 200 градусах 7 хвилин.
Гарячі бутерброди з фаршем і яйцем
Складові:
4 скибочки батона
70 г нежирного м’ясного фаршу
20 г бринзи
2 ч. л. кетчупу
1 ст. л. соєвого соусу
10 г вершкового масла
2 яйця
2 ст. л. соняшникової олії
сіль за смаком
Приготування:
1. Спершу потрібно обсмажити фарш до повної готовності на соняшниковій олії. Посолити та поперчити за смаком.
2. Скибки батона потрібно змастити вершковим маслом. У скибках, які будуть зверху, вибрати м’якуш.
3. Потрібно викласти на деко шматочки батона вниз тією стороною, де змащено масло. Зверху помістити кетчуп, а по боках викласти нарізані скибки бринзи. Знову ж таки наверх кладемо скибки батона, які без м’якуша.
4. До готового фаршу додати соєвий соус, а зверху ще розбити сире яйце.
5. Викласти на деко та випікати при 180 градусів.
Гарячі бутерброди з печерицями
Складові:
170 г печериць
14 скибочок батона
1 цибулина
70 г твердого сиру
80 г майонезу
10 г вершкового масла
Подрібнити гриби та цибулю, а потім все змішати з тертим яйцем та сиром. Все перемішати з майонезом та випікати в духовці, розігрітій до 180 градусів, 10-15 хвилин.
Гарячі бутерброди з куркою та овочами
Складові:
0,5 курячого філе
2 помідори
1 болгарський перець
150 г сиру
8 скибочок хліба
20 г вершкового масла
Відварити куряче філе в підсоленій воді та остудити. Потім подрібнюємо м’ясо, перець нарізаємо півкільцями, а помідори — кружальцями. Хліб змастити вершковим маслом та викласти на деко. Випікати 7 хвилин при 200 градусах.