16 Травня, 2024
Три напої для жінок за 40: гормони не коверзують, вшир не розповзаєшся, настрій відмінний!

Три напої для жінок за 40: гормони не коверзують, вшир не розповзаєшся, настрій відмінний!

Жінки в прекрасному віці за 40 часто стикаються зі збоями в роботі ендокринної системи.

Починають коверзувати гормони, збільшується вага, відчувається роздратованість і занепад сил. У таких випадках необхідна консультація ендокринолога та гінеколога!

Посилити дію прописаних аптечних препаратів вам допоможуть регулярні заняття спортом, продуманий раціон, що містить продукти з фітоестрогенами, а також три напої для регулювання рівня гормонів. Складаються вони з доступних натуральних інгредієнтів, а також приємні на смак. Ефект від щоденного вживання таких напоїв не змусить себе довго чекати: найближчим часом ви відчуєте себе свіжо, бадьорою і молодою.

Напої для жінок:

1. Лимонна вода

Проста суміш теплої води та лимонного соку відмінно справляється зі збоєм вироблення гормону ситості — лептину. При частому безпричинному виникненні почуття голоду лікарі рекомендують випивати вранці або перед сном простий напій: розведений в склянці води сік половини лимона. При підвищеній кислотності шлунка слід залити окропом кілька часточок лимона, настояти 2-3 хвилин, потім випити отриманий відвар.

2. Малиновий чай

Листки малини — справжня знахідка для жінок: в них містяться компоненти, які зміцнюють стінки матки, а також пом’якшують процес менструації, клімаксу і перед клімаксного стану. Тому лікарі рекомендують щодня випивати по чашці чаю з малинового листя. Для його приготування залийте 2 ст.л листя склянкою окропу і дайте настоятися протягом 15-20 хвилин, потім процідіть. Не рекомендується пити такий чай на ніч, через те, що він має ефект, що тонізує.

3. Молоко з куркумою

«Золоте молоко» має справді чудотворною дією на жіночий організм: підвищує імунітет, бореться з застудою, депресією і стресом, сприятливо впливає на гормональний фон. Складається напій з молока і суміші на основі куркуми. Пити такий коктейль можна перед сном, а також замінювати ним перекушування на дієті.

 Так само як і продукти, що підтримують в нормі гормональний фон, ці цілющі напої цілком можуть позбавити жінок старших 40 років від неприємних відчуттів, пов’язаних з перебудовою організму. Пити їх слід щодня, якщо немає алергії або інших протипоказань до приймання складових інгредієнтів.

Інформація призначена тільки для ознайомлювальних і освітніх цілей і не замінює професійні медичні консультації, діагностику або лікування. Даний матеріал не має науково доведеної лікувальної дії. Завжди консультуйтеся зі своїм лікарем з будь-яких питань, які можуть у вас виникнути про стан здоров’я.

Якщо ви поділитеся цією статтею, можливо, у світі стане на одну радісну і здорову жінку більше!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *