5 Жовтня, 2024
«Усі хвороби від нервів»: зодіакальні знаки з нестабільною психікою і які хвороби до них «чіпляються»

«Усі хвороби від нервів»: зодіакальні знаки з нестабільною психікою і які хвороби до них «чіпляються»

Психосоматичні захворювання – давно відома недуга. Чим слабкіша нервова система людини, тим більше болячок до неї пристає.

Асторологи виділили 4 знаки зодіаку з нестабільною психікою, через яку виникають певні захворювання.

Овен

Представники даного знаку багато своєї енергії витрачають на суперечки, лють і злість. Не вміючи контролювати емоції, ці особистості роблять гірше тільки собі – сильно страждає нервова система і виникає багато неприємних захворювань. Слабкими місцями організму Овнів є: мозок, очі, щелепа, кровоносна система, нирки і серце. Такі люди більше за інших схильні до травм, запалень і гострих інфекцій.

Близнюки

Дані особи страшно бояться хворіти, а тому при найменшому нежиті знаходяться на межі зриву: їм здається, що вони піддалися невиліковній хворобі і життя скоро стане нестерпним. Такий настрій тільки посилює будь-яку незначну хворобу – Близнюки частіше за інших виявляються іпохондриками. В основному їх турбують: захворювання легень і щитовидної залози, пошкодження верхніх кінцівок.

Рак

Будучи неймовірно вразливими, Раки підхоплюють захворювання, які бачать в оточуючих – тобто характерні для регіону їх проживання. Навколишнє середовище також має велике значення для даних особистостей. Найчастіше Раків наздоганяють: пухлини, депресії, ревматизм, гастрит і навіть істерія.

Водолій

Людям цього знаку властиві такі захворювання як анемія, мігрень, невралгія, ураження нижньої частини ніг, а також психічні захворювання. Через те, що Водолії гостро сприймають навколишню дійсність і не можуть не пропускати через себе негативні емоції нарівні з позитивними, вони дуже схильні до захворювань нервової і кровоносної систем.

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *