20 Вересня, 2024
“У снах завжди приходять підказки” — тлумачення снів за днями тижня

“У снах завжди приходять підказки” — тлумачення снів за днями тижня

Люди з давніх-давен переконані в тому, що сни нам можуть підказати як варто вчинити у реальному житті. Протягом довгого часу сформувалися навіть тлумачення сновидінь в залежності від дня тижня. Хто знає, чи це справді послання вищих сил, чи просто картинки, які нічого не означають, але все ж варто звернути увагу на те, що можуть означати ваші сни:

Значення сну з неділі на понеділок

Місяць – покровитель понеділка. Ці сновидіння свідчать про емоційну складову людини. Вони визначають рівень напруженості, смутку чи зайнятості людини. Наприклад, дивні сни свідчать про перевантажену психіку.

Не варто приділяти їм великого значення, адже зазвичай вони не втілюються в реальності, а просто відображають ваші хвилювання. У народі кажуть, що якщо у цю ніч приснилася знайома людина, то вона хоче з тобою побачитися. 

Значення сну з понеділка на вівторок

Планета вівторка – Марс. Сни цієї ночі говорять про творчість людини. Зазвичай, вони яскраві та насичені. Якщо сон був позитивним, тоді варто цього дня втілювати в реальність свої задуми. Якщо ж він був негативним, тоді розпочніть важливі справи в інший день. 

Це гарний знак, якщо вам цієї ночі присниться успіх. Швидше за все у реальному житті у вас теж все вийде. 

Значення сну з вівторка на середу

Меркурій покровитель середи. Сновидіння з вівторка на середу часто насичені та наповнені подіями. Вам може приснитися одразу декілька різних сюжетів за одну ніч. Однак усі вони будуть позбавлені сенсу. У реальність можуть втілитися лише деякі фрагменти, зазвичай хороші. Якщо вам приснилася якась людина, то, мабуть, вона думає про вас.

Значення сну з середи на четвер

Четвер знаходиться під покровом Юпітера. На ці сни варто звернути особливу увагу. Зазвичай у них ви можете побачити рішення проблем і питань, які вас турбують. 

Ви можете спробувати зосередитися на чомусь перед сном, щоб отримати уві сні якусь відповідь. Вранці сфокусуйтеся на тому, що згадати усі деталі. Якщо вам сниться хтось знайомий, то є ймовірність того, що ти потрапиш  у його сон. 

Значення сну з четверга на п’ятницю

Планета п’ятниці – Венера. Сновидіння цієї ночі пов’язані з особистим життям. Зазвичай, це віщі сни і побачене здійсниться у найближчому майбутньому. Якщо приснилося щось приємне, але ти не зміг запам’ятати, то на тебе чекає удача. 

Вважається, що у людини, яка тобі приснилася цієї ночі, є до тебе почуття. 

Значення сну з п’ятниці на суботу

Сатурн покровитель суботи. Зазвичай ці сни не несуть ніякої корисної інформації і не реалізовуються в реальності. Та вони можуть відбиватися на емоційній складовій.

Якщо сон був приємним, то чекайте на позитивні події. А поява людини свідчить про те, що вона ревнує вас або сумує за вами. 

Сни з суботи на неділю

Планета неділі – Сонце. Сон цієї ночі одразу збудеться, якщо ти його запам’ятав. Приємні події уві сні можуть втілитися в реальність, а негативні ніяк не проявляться.

Якщо цієї ночі вам сниться знайома людина, то вона може ображатися на вас. 

Та не варто сприймати цю схему буквально, бо велику роль грає день місяця і місячного циклу. Однак, спостереження, які здійснювалися роками, дають нам певні підказки та настанови. Тож є сенс звертати увагу на тлумачення снів. 

А ваші сни часто здійснюються?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *