28 Березня, 2024
У 1997 році ця жінка народила 7 дітей. Як живуть зараз перші в світі семерняшки??

У 1997 році ця жінка народила 7 дітей. Як живуть зараз перші в світі семерняшки??

У сім’ї Боббі і Кенні Маккогі вже була одна дитина, але для повного щастя їм не вистачало ще одного малюка. За станом здоров’я у Кенні довгий час не виходило завагітніти, і подружжя зважилося на процедуру ЕКО. Жінці було підсаджене 7 ембріонів, так робили всім, адже за фактом, як правило приживається тільки один. Але сталося непередбачене, все ембріончики вижили.
У 1997 році народилися всі семеро діток. Це було справжнім дивом. Всі малюки при народженні важили близько півтора кілограма, на жаль у двох діагностували ДЦП, але незабаром після декількох операцій дітки змогли стати на ноги і ходити.

Цей випадок сколихнув все ЗМІ, про цю сім’ю стали писати газети і знімати передачі. Але в сім’ї почалися труднощі. Грошей катастрофічно не вистачало …

На щастя, завдяки розголосу всій цій історії, що оточуючі люди поставилися до цього з розумінням. Маккогі стали все допомагати: хто міг — фінансово, деякі надсилали речі та іграшки. Навіть тодішній президент Америки не залишився в стороні.

Незабаром цій багатодітній родині подарували великий будинок, а також вони були забезпечені безкоштовним харчуванням. Багато університетів вже чекали дітей у себе на навчання, після того, як вони закінчать школу.

Минуло вже 23 роки. Можна побачити як виглядають семерняшки на даний момент

Кенні визнається, що після того як діти роз’їхалися, вона не знає чим зайнятися, їй дуже самотньо. Адже вона звикла, що в будинку завжди шумно і весело і завжди є робота.

Але своїми дітками вона дуже пишається, адже вони вони виросли достойними людьми і скоро знайдуть хороші професії. А Кенні вже з нетерпінням чекає онуків.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *