8 Липня, 2024
Фермер несподівано п0меr від укусу кліща, але те, що лікарі виявили потім, привело їх у жах!

Фермер несподівано п0меr від укусу кліща, але те, що лікарі виявили потім, привело їх у жах!

Різні паразити огидні, але кліщі найстрашніші з них. Вони не оминають навіть людей. Ці паразити-кровопійці є переносниками небезпечних захворювань, таких як хвороба Лайма. Проте весь страх від укусу кліща не закінчується на цьому. Один чоловік раптово помер від укусу кліща. Всі були приголомшені, тому що вважали, що ця людина постраждала від хвороби Лайма, яка може бути вилікована за допомогою антибіотиків. Тим не менш, це було щось незрозуміле: навіть лікарі були спантеличені.

Після шести місяців досліджень.

Після шести місяців досліджень Центр контролю та профілактики захворювань дійшов остаточного висновку щодо таємничого захворювання, через яке помер фермер. Фахівці з’ясували, що фермер помер через хворобу, яка передалася йому через кліща.

Що це за кліщ?

Цей кліщ був заражений невідомим вірусом. Дослідники назвали цей вірус “вірусом Бурбона”, згідно з назвою округу, де проживав загиблий фермер.

Експерти Медичного Університету Канзасу сказали таке…

Експерт Медичного Університету Канзасу доктор Дана Хоукінсон сказала: “Своїм геномом цей вірус схожий на ті, які були виявлені у Західній Європі, Африці та Азії, але жоден із цих вірусів ніколи не зустрічався у Західній півкулі. Безумовно, ми ніколи раніше не стикалися з такою нагодою”.

Симптоми вірусу

Лікар Дана сказала, що кліщі є переносниками вірусу Бурбон. Якщо цей вірус потрапляє в організм людини, то він може спричинити лихоманку, анорексію та біль у м’язах. На жаль, цей новий вірус стійкий до будь-яких антибіотиків. Навіть якби фермер прийняв антибіотики проти кліщової лихоманки, вони б йому не допомогли.

Завжди серйозно ставтеся до укусів кліщів!

Як правило, ми ігноруємо дрібні укуси та думаємо, що нічого страшного не буде. Але після цієї історії про фермера, я хочу нагадати всім нашим читачам, що треба завжди всерйоз сприймати укуси цих комах. Часто укуси можуть завдавати серйозної шкоди здоров’ю

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *