19 Травня, 2024
Хлопчик приніс собаку в притулок з листом: його зміст поширили всі хто прочитав цей текст

Хлопчик приніс собаку в притулок з листом: його зміст поширили всі хто прочитав цей текст

Дванадцятирічний хлопчик вирішив, що він повинен віддати свою песика в притулок для тварин. Разом зі своїм вірним другом в картонній коробці він залишив зворушливий лист, в якому вирішив пояснити працівникам притулку, чому він віддає собаку і з яких причин він не може сам піклуватися про свого вихованця. Ситуація насправді не дуже радісна, адже сам хлопчик готовий доглядати за собакою, проти тільки його батько.

Як це сталося?

Організація “Амігос де Лучо” поділилася в неділю однією цікавою історією. Слова, які маленький хлопчик написав у своєму листі, зачепили серця користувачів в соціальних мережах. Головна причина, по якій хлопчикові довелося відмовитися від свого цуценяти – щоб врятувати його від жорстокості свого батька. Хлопчик написав, що тато не тільки погано поводиться з ним і штовхає собаку, він також має намір продати його. У листі написано наступне: “Одного разу тато вдарив його ногою так сильно, що пошкодив хвіст. Я дуже сподіваюся, що ви зможете подбати про це”. Хлопчик просив батька надати цуценяті необхідну допомогу, але він відмовився. Хлопчина пообіцяв, що ніколи не забуде свого вірного вихованця і не хоче, щоб його друг також забував його. Тому він поклав в коробку його улюблену іграшку.

Чи допоможуть собаці в притулку?

В організації з захисту тварин сказали, що вони обов’язково обстежують собаку за всіма правилами і нададуть йому першу медичну допомогу. Залишати тварину з такими травмами ніяк не можна. Також захисники тварин пообіцяли надати необхідну допомогу хлопчикові і його мамі. Організація «Амігос де Лучо» пояснила, що випадок настільки нетиповий, що вони вирішили оприлюднити інформацію про нього в своїх соціальних мережах. Нам залишається тільки радіти тому, що організація із захисту тварин дійсно займається своєю справою і не кидає братів наших в біді.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *