15 Травня, 2024
Це абсолютно новий підхід до дієти! Рекомендації лікаря П’єра Дюкана

Це абсолютно новий підхід до дієти! Рекомендації лікаря П’єра Дюкана

П’єр Дюкан – неоднозначна фігура в дієтології. З одного боку, його дієта швидко завоювала популярність, адже вона приносить шикарні результати.

Але є і зворотна сторона: багато лікарів сумніваються, чи корисне таке харчування для здоров’я. Адже дієта Дюкана заснована на харчуванні виключно білковими продуктами та овочами, без жирів і вуглеводів в раціоні.

Слідувати дієті Дюкана точно краще, ніж голодувати. Почуття насичення гарантоване при режимі харчування, який пропонує лікар. Тому людина, що вибрала білкову дієту, не страждатиме від раптових нападів голоду і розладів поведінки, з ними пов’язаних.

Прислухайся до порад лікаря, навіть якщо дієта – це не для тебе. П’єр Дюкан дає загальні рекомендації, які допоможуть тобі мати гарний вигляд та тримати свою вагу в нормі.

Дієта Дюкана

1. Добре висипайся і гарно снідай, включаючи в сніданок білкові продукти: яйця, сир, нежирне м’ясо.

2. Не їж на ходу.

4. Якщо ти – вегетаріанець, це не перешкода для білкової дієти. Адже білок міститься в молочних продуктах, яйцях, бобових. Веганам, які не вживають навіть яєць, варто налягати на сочевицю, нут, сою і сир тофу. Не забувай також про горішки, це потужне джерело білку.

5. Введи у свій раціон гриби – вони багаті на білок і містять невелику кількість калорій. Запечені в духовці або приготовані на грилі гриби дуже смачні!

6. Спаржа, помідори, огірки та перець – ідеальні овочі, які є у продажу і взимку, і влітку. Доповнюй овочами м’ясні страви, це корисно для здоров’я.

7. Згадай про гарбуз! Гарбузове пюре або обсмажений у спеціях з овочами гарбуз – чудові страви.

Гарбузовий суп – справжній делікатес! Гарбуз допомагає очистити організм і є низькокалорійним овочем.

8. Ківі, апельсин, яблуко і манго – найкращі дієтичні фрукти. Перекус яблуком є найбільш здоровим!

9. Уникай бананів, якщо хочеш схуднути: в них занадто багато калорій.

10. Найкращий напій на всі часи – вода. Між кавою і чаєм після обіду вибирай воду. Винятком може бути зелений чай: пий його якомога більше, це сприяє схудненню.

11. Використовуй часник, цибулю, перець, карі та куркуму в приготуванні їжі. Чим більше спецій ти вживаєш, тим швидше настає насичення, спеції допомагають не переїдати.

Червоний і чорний перець стимулюють метаболізм і допомагають худнути швидше.

12. Введи у свій раціон насінини Чіа, які містять необхідні організму омега-3 жири.

Цей продукт допоможе тобі худнути, зберігаючи шкіру в чудовому стані!

Лікар П’єр Дюкан відкрив для себе унікальну японську рослину “конняку”. Вона схожа на картоплю, росте в землі. З її бульбин роблять борошно, яке може бути використане для приготування макаронів, каш, випічки.

Переваги цього продукту в тому, що він зовсім не калорійний! Тільки уяви: ти з’їдаєш тарілку спагеті, приготованих з цієї рослини, не отримуючи жодної зайвої калорії.

Це революційний продукт для схуднення, напевно, скоро він стане відомим. Не забувай про висівки, додаючи їх до свого меню, ти допомагаєш організму підтримувати стабільну вагу.

Поділися порадами доктора Дюкана з друзями: ця дієта доречна завжди, і взимку, і влітку!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *