11 Травня, 2024
Це сталося тиждень до весілля. Наречений забув покласти трубку, і я почула його розмову з моєю найкращою подружкою…

Це сталося тиждень до весілля. Наречений забув покласти трубку, і я почула його розмову з моєю найкращою подружкою…

З Олегом у цивільному шлюбі ми живемо 4 роки. Але недавно, ми вирішили, що хочемо все-таки офіційно одружитися. Подали заяву в РАЦС і нам дали ще місяць на роздуми. Саме у цей період мене відправили у відрядження в інше місто, я не хотіла їхати, але це моя робота, і у мене не було вибору. З Олегом ми постійно зідзвонювалися, переписувалися. І от залишилося ще декілька днів, і я нарешті мала повертатися додому.

Кожного вечора ми розмовляли з коханим перед сном. Планувале наше весілля, ми обговорювали всі деталі, список гостей, меню. Я завжди говорила, як кохаю його, а він відповідав мені взаємністю. Він відклав слухавку і я теж хотіла вже класти телефон, як раптом почула знайомий голос. Це була жінка, Олег забув виключити телефон і я могла чути їхню розмову.

Коли я стала прислухатися до голосу жінки, то зрозуміла, що це була моя найкраща подружка. А найгірше було те, що вони двоє сміялися з мене, з моїх ідей щодо весілля і взагалі нашого спільного майбутнього. Мені в цей момент стало так противно, що він з нею обговорює наші стосунки. Потім подруга почала розповідати про те, що я взагалі не красива і він заслуговує на кращу дружину. Згодом все стихло, і я вже хотіла класти слухавку, як раптом почалися стогони, крики.

Тоді я все зрозуміла, але до кінця не могла повірити. Цілу ніч я проплакала, адже не хотіла визнавати, що таке трапилося зі мною. На наступний день, я подзвонила до подружки, і вдала, ніби нічого незнаю. Стала розповідати, що не кохаю більше Олега і весілля не хочу. Висловивши йому все це на одному диханні, я кинула трубку. Звичайно ж, він дзвонив, писав, але я не відповідала. Я сиділа останні дні у відрядженні, і просто плакала.

Коли я повернулася додому, Олег був на роботі. Я зібрала свої речі та переїхала на орендовану квартиру. Він почав шукати мене і знайшов, коли я поверталася з роботи. Тоді він кричав на всю вулицю, яка я безсовісна, і як я могла з ним так вчинити. Що він витратив на мене цілих чотири роки, а зараз я викидую його зі свого життя. Потім пішли образи, а мені просто було гидко на нього дивитися.

Згодом мені запропонували роботу у іншому місті, і я погодилася, адже тут мене нічого не тримало. З того часу пройшло уже 3 роки, я не спілкуюся ні з ним, ні з подругою. Тільки зараз мені стало легше, я зібралася з силами і стала жити щасливо …

Джерело:lisovasotnya.info

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *