17 Травня, 2024
Ці 6 хитрощів всього за 6 днів зроблять відвислий живіт пласким і пружним!

Ці 6 хитрощів всього за 6 днів зроблять відвислий живіт пласким і пружним!

Живіт — проблемна зона у багатьох людей.

Жир, який відкладається в цій ділянці, спалити дуже важко, але, що радує, — це дуже можливо. Крім того, що естетично обвислий живіт виглядає непривабливим, це також погано позначається на здоров’ї.

За матеріалами ОТОЖ

Повненький живіт може викликати ряд захворювань – наприклад, діабет і проблеми з серцем. Щоб мати гарний вигляд та не страждати від проблем зі здоров’ям, потрібно стежити за своєю фізичною формою.

Якщо ти вже давно мрієш про стрункий, пружний животик, прийшла пора втілити свою світлу мрію в реальність. Не хвилюйся – для того, щоб істотно зменшити живіт всього лише за тиждень, не потрібно робити нічого надприродного. Прочитай ці 6 рекомендацій і переконайся, що плаский живіт – досяжна мета!

Дієта:

Перестань солити їжу, і живіт відразу почне танути! Сіль сприяє набряканню тіла, солона їжа – абсолютно не корисна. Краще їсти сіль зрідка і замінювати її на різні натуральні спеції і трави.

Згадай про те, що гарний живіт не любить солону їжу, коли наступного разу рука потягнеться посолити салатик. Коли відвикаєш від соління їжі, відчуваєш справжній смак продуктів і солі вже не хочеться.


Їж більше білків і овочів і постарайся виключити з раціону вуглеводи. Хоча б на тиждень – ти відразу ж відчуєш результат. Що можна їсти: яйця, сир, твердий сир, горіхи, нежирне м’ясо, рибу, овочі, зрідка – коричневий рис.

Категорично не можна – картоплю, макарони, хліб у всіх його проявах. Протримавшись на такій дієті всього лише один тиждень, ти зможеш помітити істотне зменшення обсягів живота. Але і звіряче почуття голоду не буде тебе переслідувати, багаті на білки продукти дадуть тобі достатньо енергії для всіх важливих і не дуже справ.


З молочних продуктів залиш у меню тільки сир і твердий сир, все інше – геть. Лактоза, яка міститься в молоці, – специфічний продукт. Цей продукт може у багатьох людей викликати проблеми з травленням. Щоб живіт став меншим, треба звести до мінімуму вживання продуктів, які погано впливають на шлунково-кишковий тракт.

Можна їсти цитрусові і ягоди, яблука – зрідка. Щоб позбутися живота, потрібно прибрати з їжі всі джерела вуглеводів, навіть фруктозу, яка присутня в багатьох фруктах. Так що ніяких бананів і груш їсти не треба. Апельсини, грейпфрути, ківі – чудова альтернатива!

Гостра їжа сприяє виділенню більшої кількості шлункового соку, ніж зазвичай. Іншими словами, стимулює апетит. Так що залиш перець чилі в спокої, тобі це зовсім не потрібно під час дієти. Пам’ятай, що важливо харчуватися в комплексі, якщо ти зневажливо поставишся хоча б до одного з цих пунктів – результат буде в рази гіршим.

Алкоголь, цукор, оброблена їжа з різними хімічними добавками – не вживай більше всі ці шкідливі продукти. Твій живіт хоче бути красивим, не заважай йому, перестань собі шкодити та постійно їсти справжню отруту.

Консерванти містять трансжири, які одразу ж опиняться у тебе на животі та боках. Алкоголь – дуже калорійний продукт. Про цукор і мови не може бути, заміни його, в крайньому разі, на мед, але обмежся зовсім невеликою його кількістю.

Якщо протриматися в такому режимі харчування всього лише тиждень, результат буде дуже помітний. Для симпатичного плаского живота не гріх себе обмежити в їжі таким чином, це виправдано. Крім того, харчування без солі, перцю і консервантів — дуже корисне для здоров’я.

Якщо додати до цієї ефективної дієти ще і вправи, результат буде блискучим. Повір у себе, скоро ти зможеш милуватися своїм ідеальним животом, потрібно тільки трохи постаратися!

Розкажи своїм подругам, що треба робити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *