18 Травня, 2024
Чесне послання чоловікам, які не хочуть своїх дружин. Дійсно, є над чим замислитися!

Чесне послання чоловікам, які не хочуть своїх дружин. Дійсно, є над чим замислитися!

Ось ви, хлопці, ниєте: дружини у вас – не такі, не збуджують.

Сплять в запраних футболках, нудні. Або навіть не в запраних, але все одно нудні.
А ви і раді: тепер у вас є повне право, як вам здається, дивитися та хотіти інших баб без докорів сумління. Це ж дружини винні! Адже вина-то цілком лежить на дружині — вона ж не збуджує! Все так, чоловіки, все так. Але є нюанс. Ось тільки перш ніж висунути претензії дружині, задайте собі одне питання.

Чи є ви для своєї дружини сексуальним натхненням? Чи все робите для цього? Впевнені?

Щоб жінка збуджувала, вона повинна хотіти збуджувати. Скільки годин ви готові возитися з новою електронною іграшкою? Скільки часу готові витратити на вивчення пристрою смартфона? Вашого дорогоцінного часу, який буде належати виключно смартфону і тільки йому? Часу, коли ні на що інше ви не будете відриватися, ні про що інше не будете думати? Впевнена, що багато.

А скільки часу ви готові приділити своїй дружині?

Коли ви в останній час присвятили аж дві години дружині, цілком і безроздільно займаючись нею, а не просто включивши її у свою програму розваг?

Ні, не разом в ресторан сходили або на екскурсію з’їздили та розділили враження. Я не про це.

Коли в останній раз дружина була вашим враженням? Коли ви в останній раз, не відриваючись, дивилися їй в очі і вивчали її тіло, говорили їй ніжні слова? Та ніколи.

Задумайтесь, виявляється, за всі роки ваших стосунків ви не присвятили їй і 15 хвилин, щоб розгледіти очі власної дружини! Смартфон розглядали, а очі дружини – ні.

Як часто ви помічали її нову зачіску, захоплювалися нею не заради галочки, а щиро, проявляючи інтерес і турботу? Всі ці роки вона просто була поруч, як даність, відсунута на задній план вашого життя та обділена увагою. Так з чого б їй раптом одягатися в шовкову білизну і спокушати вас? Що ви можете дати своїй жінці? На що надихнути, крім претензій?

Жінку не можна ігнорувати або відсувати на задній план. Їй потрібна ласка, увагу, і якщо вона не отримує їх від вас, вона буде шукати їх в когось іншого. А ви так і будете нести свою образу через все життя, проклинаючи корисливих стерв, але так і не усвідомивши свою помилку!

Ви колись дивували дружину в ліжку і чи дивували взагалі?

Дружини вас, сексуально убогих, шкодують: симулюють якісь там оргазми, щоб не поранити вашу самооцінку.

А що ви даєте дружинам натомість? На що ви їх надихаєте, крім претензій?

Ви готові присвячувати години своєму смартфону, а для дружини у вас не знайдеться і 15 хвилин!

Знаєте, що, пацани? Коли-небудь вашу «нудну» дружину надихне інший чоловік, який буде брати її за руку і дивитися їй в очі, нехай і вішаючи брехливу локшину на її голодні за ніжністю вуха.

Тоді ви зрозумієте, але буде вже пізно, що у вашої жінки, врешті-решт, з’явиться інший чоловік. Чоловік, який буде ніжно дивитися їй в очі та захоплюватися нею. Ось тоді-то вона і надіне шовкову білизну, тільки знімати його будете вже не ви.

І я дуже сподіваюся, що так воно і буде, тому що жінку не можна ігнорувати й відсувати на другий, а то й тридцять другий план свого життя. Жінка повинна бути задоволена. Не робиш цього ти? Зробить хтось інший, а ти будеш відчувати себе несправедливо скривдженим і пиляти в кутку роги.

А життя-то справедливе, і твої роги – це те, до чого ти, бовдур нечутливий, довго і наполегливо йшов.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *