4 Травня, 2024
Читаємо по обличчю. Що про жінку може розповісти форма її вуст

Читаємо по обличчю. Що про жінку може розповісти форма її вуст

Усмішка – найкраща прикраса будь-якої жінки, проте не всі вважають свої губи досить привабливими, виразними чи чуттєвими, намагаючись всіляко відкоригувати їхню форму. При цьому ми забуваємо, що закладена природою природна краса дається нам не просто так – саме вона робить кожну з нас унікальною та неповторною.

Виправити уявні недосконалості завжди можна за допомогою декоративної косметики або радикальніших методів, проте разом із зовнішністю ми не можемо змінити власний характер, а форма губ здатна багато розповісти про людину.

1. Пухкі губки

Правильні обриси та чуттєва повнота – ось чого прагне більшість сучасних дівчат, забуваючи про те, що вони підходять не всім. Їхні володарки вважаються одними з найпривабливіших жінок, які вміють насолоджуватися життям і роблять це з величезним задоволенням, знаходячи справжню втіху в тому, щоб піклуватися про інших. Для них немає практично нічого неможливого, а їх девіз – зараз чи ніколи. Такі жінки люблять бути в центрі уваги, вони злегка примхливі, проте чудово контролюють себе та відрізняються вольовим характером.

2. Лялькові губки

Дівчата з маленькими акуратними і помірно пухкими, схожими на лялькові, губами великою мірою цінують власний комфорт, але їх не можна назвати егоїстками у розхожому значенні цього слова. Для них мета ніколи не виправдовуватиме кошти – вони не підуть по головах і не опустяться до плетіння інтриг, завжди покладаючись на принципи справедливості. Однак у мистецтві відстоювати власні інтереси їм практично немає рівних. Вони кокетливі і спокусливі, люблять пригоди, але надають перевагу спокійному розрахунку і дисципліні у всьому.

3. Тонкі губки

Власницю такої форми можуть порахувати дещо суворою, проте лише до того моменту, поки її личко не розпливеться у щирій уусмішці. Насправді вона абсолютно самодостатня – їй добре і в галасливій компанії, і в гордій самоті, тому що навіть наодинці з собою або красою природи такій жінці ніколи не буде нудно. При цьому їй властива самокритичність, проникливість і вміння захоплювати за собою, приправлене красномовністю, що зачіпає найглибші струни душі.

4. Тонкі губки у володарки великого рота

Амбітність та прямолінійність – головні відмінні риси характеру такої дівчини. Вона не соромиться відкрито висловлювати свої почуття та емоції, завдяки чому іноді здається войовничою і навіть агресивною, проте це – вияв вірності своїм цілям та принципам. Найважливіше для такої жінки – її сім’я, вона живе заради інших і готова знову і знову жертвувати власними інтересами, аби бачити, що близькі щасливі.

5. Верхня губа вужча за нижню

Тонка верхня губка говорить про виражені лідерські якості своєї власниці. Вона не тільки вміє домагатися свого, але й чудово розуміється на людях, а її інтуїція здатна творити дива, тому успіх гарантований їй практично в будь-яких починаннях. При цьому дехто може вважати таку жінку непостійною – вона легко захоплюється і з головою занурюється в нове хобі, обожнює пригоди та яскраві враження.

6. Верхня губа повніша за нижню

Дівчата з такою формою рота – природжені кокетки, які точно знають, як подати себе найвигідніше в будь-якій ситуації. Відкрита і щира усмішка – їхня головна зброя, завдяки якій вони з легкістю прихиляють до себе навіть незацікавленого співрозмовника. Ще одна відмінна риса такої форми верхньої губи – практично повна відсутність улоговинки, що свідчить про гіпервідповідальність, для її володарки немає нічого неможливого. Крім того, це найвідданіша подруга, яку тільки можна уявити. Вона не тільки приваблива і спокуслива, а й надзвичайно енергійна, а ці якості допомагають їй правильно оцінювати ситуацію і знаходити єдине правильне рішення.

7. Губки з опущеними куточками

Здавна вважається, що власники такої форми рота схильні до депресивних станів, проте вони просто дуже спостережливі – від їх проникливого погляду складно приховати що-небудь. Водночас вони вразливі, трохи наївні та схильні виявляти співпереживання. Невикорінний оптимізм – та риса характеру, що відрізняє їх серед більшості інших людей. Саме разюча проникливість дозволяє власницям такої форми рота знаходити хороше буквально у всьому. Для повного щастя їм потрібна гармонія з власним внутрішнім світом, а також увага, схвалення та визнання їх успіхів.

8. Випуклі губки

Не дуже великі і при цьому об’ємні, злегка пухкі губки – ознака деякої інфантильності. Дівчата, яких природа нагородила такою формою рота, дещо примхливі і норовливі, вони часом намагаються здаватися не такими, якими є насправді. Однак за маскою холодної байдужості або жінки-вапм здебільшого ховається життєрадісна і легка натура.

9. Асиметричні губи

Незважаючи на те, що подібна форма губ далека від прийнятого сучасними стандартами ідеалу, саме вона надає обличчю виразу природної безпосередності, завдяки якому будь-яка емоція ніби оживає. Ще кілька десятиліть тому володарки такого рота трохи комплектували через його виражену асиметрію, проте сьогодні це – явна ознака того, що краса є природною. До того ж, у її серці живе величезна кількість любові, яке вона з радістю готова віддати не лише рідним, а й зовсім незнайомим людям.

10. Звичайні губи

Незважаючи на те, що правильно окреслені губи середньої повноти вважаються цілком звичайними, їх власниць не так багато, як може здатися спочатку. Як правило, вони врівноважені і воліють керуватися більшою мірою не емоціями, а логікою, хоча це не завжди виходить. Проте здоровий підхід дозволяє їм адекватно реагувати на критику, з повагою ставитися до чужої думки і чудово контролювати не лише себе, а й інших. Оптимізм і відмінне почуття гумору роблять володарку губ такої форми особливо привабливою.

Кожна людина має своє розуміння краси, яке стосується й усмішки. Але якщо вона – щира, життєрадісна та щаслива, то ні розмір, ні форма губ не зможуть її зіпсувати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *