20 Травня, 2024
Чоловік не соромився називати дружину і матір двох дітей «cвинею». І тоді вона зважилася на зміни!

Чоловік не соромився називати дружину і матір двох дітей «cвинею». І тоді вона зважилася на зміни!

Майже все своє життя Алвін Рейн, американка із Філадельфії, страждала від депресії.

Єдиним заняттям, яке доставляло їй позитивні емоції, було приймання їжі. Бажано шкідливої, калорійної. Вага невблаганно додавалася, привабливість і жіночність зникали, проблеми зі здоров’ям з’являлися.

Але в один прекрасний день 25-річна дівчина вирішила змінити своє життя: вона відмовилася від фастфуду і зайнялася спортом. Що стало поштовхом для прийняття цього рішення і як зміна способу життя змінила Алвін Рейн?

Сумнівний засіб від депресії

Хрест на своєму старому житті Алвін поставила 7 років тому. На той час у неї був чоловік і двоє дітей, проте взаєморозуміння в родині не було. Незабаром чоловік зовсім втратив всякий такт і почав називати дружину «жирною свинею».

Чоловік постійно твердив, що якщо він кине її, Алвін назавжди залишиться одна, адже ніхто навіть не подивиться в її сторону. А всі кроки дружини в сторону схуднення він зупиняв одразу, кажучи, що у неї все одно нічого не вийде.

З образами й розчаруваннями дівчина боролася звичним для себе способом – з’їдаючи все, що траплялося на її шляху. Алвін їла, коли їй було погано, але після лише ставало ще гірше. Замкнуте коло. І ось, вставши на ваги в черговий раз, вона побачила страшну цифру – 112 кілограмів.

Дівчина згадує, що в той день вона з’їла НЕ менше 5000 калорій, що у два рази більше, ніж їй потрібно. Улюбленими «стравами» Алвін були всілякі сендвічі, бургери, чипси, кукурудзяні пластівці та солодка газована вода. Загалом, це той випадок, коли сподіватися на широку кістку не доводиться, все було здобуте чесною працею.

А ось зі спортом стосунки у дівчини справи не склалися. Алвін вважала себе занадто гладкою, щоб відвідувати тренажерний зал або басейн. Звичайно, це були лише виправдання.

Проблеми зі здоров’ям

Проблеми зі здоров’ям не змусили себе довго чекати – задишка і зіпсоване травлення лише вершина айсберга.

Далі – гірше. Лікарі виявили в Алвін перші ознаки діабету, але навіть це не вгамувало її апетит.

«Я не знала, що таке почуття голоду, тому що я постійно їла, безперервно», – згадує Алвін.

Щоб купити нове вбрання, вона вже не могла зайти в перший-ліпший мережевий магазин – там для неї все було мале. Тоді дівчина почала купувати чоловічий одяг.

Нове життя

Хронічна депресія, жахливе самопочуття, докори та образи чоловіка – в якийсь момент все це так набридло Алвін, що вона твердо вирішила взяти своє життя в руки.

Дівчина не стала морити себе голодом. Перше, що вона зробила – знизила споживання вуглеводів і відмовилася від мучного. Вставши на ваги через пару тижнів, Алвін побачила, що втратила 5 кілограмів. Це дуже надихнуло дівчину і вона вирішила додати у своє життя спорт, купивши абонемент в зал.

Але найголовніше – вона набралася сміливості й пішла від тирана-чоловіка, який весь час її принижував.

Вага йшла повільно, але дівчина й не прагнула до швидких результатів, важливіше для неї було обходитися без стресів і звичних об’їдань, які стреси спричиняли.

Сьогодні Алвін Рейн скинула вже понад 60 кілограмів і виглядає просто чудово.

За останні кілька років вона стала зовсім іншою людиною, як зовні, так і внутрішньо.

Впоратися зі стресом тепер їй допомагає не бургер, а гарне тренування. Причому куди ефективніше!

Не так давно вона знову вийшла заміж, але на цей раз за людину, яка любить і цінує її.

Стати щасливим – реально!

Як добре на душі, коли тебе цінують.

А ще у дівчини є свій канал на YouTube, на якому вона розповідає про свій шлях і про те, як їй вдається ставати кращою з кожним днем.

Найцінніше – бачити очі щасливих людей.

Напевно, колишній Алвін зараз кусає лікті, дивлячись на її свіжі фото в Instagram. Але ж, щоб роздобути таку красуню, йому всього лише потрібно було не принижувати, а стати для неї підтримкою!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *