19 Травня, 2024
Чудовий напій з петрушки, який радять пити перед сном: інструкція з приготування і застосування

Чудовий напій з петрушки, який радять пити перед сном: інструкція з приготування і застосування

Для очищення організму від токсинів, прискорення метаболізму і схуднення найкраще підходять натуральні детокс-напої. 

Іноді лише спорту і харчування недостатньо, щоб розв’язувати проблему комплексно.

Найчастіше до складу очищувальних напоїв входить імбир або лимон. Ці продукти є потужними спалювачами жиру, про це відомо всім. А ось про корисні властивості петрушки мало хто чув. А вона допомагає худнути не гірше, ніж спортивні спалювачі жиру. Навіщо труїти себе хімією, якщо можна застосовувати натуральні засоби. Дешево і корисно!

Коктейль, що очищає

петрушка і лимон фото

Інгредієнти:

  • сік половини лимона
  • пучок петрушки
  • 1 ч. л. порошку кориці
  • 0,5 л води
петрушка і лимон фото

Спосіб приготування:

Всі інгредієнти для коктейлю змішайте в блендері. Пийте цей сік щовечора за пару годин до сну. Результат не змусить на себе чекати!

Курс приймання напою становить 2 тижні. Корисно також під час курсу зробити собі кілька розвантажувальних днів, наприклад, перший, сьомий і останній день. Це означає вживання низькокалорійних і корисних продуктів у цей період. Не відмовляйте собі у фруктах і овочах. Налягайте на дієтичні крупи.

петрушка і лимон фото

Цей напій ефективний, через те, що петрушка стимулює жировий обмін у тканинах, виводить з організму зайву рідину, позбавляє від набряклості.

Протипоказана петрушка вагітним і тим, хто страждає хворобами сечового міхура і нирок. Перед прийманням напою проконсультуйтеся у лікаря.

Насправді прискорити метаболізм нескладно, досить вести правильний спосіб життя і додати велику кількість вітамінів у раціон. Натуральні детокс-коктейлі – це те, що потрібно в період дієти. Вони  – справжня вітамінна бомба. Тому збережіть собі рецепт корисного напою з петрушки, що обов’язково стане в пригоді!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *