29 Березня, 2024
Щотижня мій чоловік їздить у ліс. Я вирішила простежити за ним і натрапила на дещо незрозуміле

Щотижня мій чоловік їздить у ліс. Я вирішила простежити за ним і натрапила на дещо незрозуміле

Кожна людина може зберігати в собі приховану таємницю. Вона може не ділитися нею навіть зі своєю другою половинкою. Навіть сама благополучна і зразкова сім’я не може на всі 100 похвалитися тим, що один з подружжя не приховує що-небудь від другого.

Героїня нашої сьогоднішньої історії відкопала старі «скелети» свого чоловіка, від якого не очікувала такої таємниці.Коля і Лариса жили разом досить спокійним життям, одружилися за коханням і не приховували, здавалося б, один від одного нічого. Коля був приголомшливим чоловіком: не курив, ніколи не пив, не влаштовував удома скандалів. Жив і радував свою сім’ю. Але останнім часом він став щонеділі кудись їхати. Він пропадав годинами і не відповідав на дзвінки. Дружина вирішила сама дізнатися всю правду.

Вона розповіла сестрі про свої сумніви і попросила її приїхати на своїй машині, щоб в цю неділю вони виїхали за ним і простежили, куди він їде. Чоловік спокійно піднявся в маршрутку і доїхав до лісу. Він спустився і прямо покрокував в його сторону. Дихання Лариси перехопило. Вона вже була готова побачити романтичний шалаш, де чоловік зраджує їй з якоюсь «німфою».

Тут Коля дійшов до середини лісу, зупинився і голосно закричав! Лариса з сестрою були в шоці, вони не розуміли, що відбувається!

Сестри приїхали назад додому, тому що Коля після того, як гарненько покричав на дерева, повернувся в сторону зупинки. Він приїхав додому з квітами, обняв її, поцілував і пішов на кухню приготувати поїсти. Він навіть не розсердився на те, що дружина нічого йому не приготувала.

Минув тиждень, Лариса весь цей час тримала в собі всі свої питання і сумніви. А коли знову настала неділя, і чоловік сказав, що йому потрібно вийти на годину у справах, вона сказала:

– Я прекрасно знаю, куди ти їздиш! Не бреши мені! Тільки не розумію, чому ти їдеш в ліс, стаєш посеред дерев і кричиш.

– Ех ти, стежила за мною?

– Так, відповідай на мої запитання!

– Ось бачиш, ти кричиш на мене, а я ні. Саме тому я щонеділі виливаю весь негатив в лісі, щоб не зірватися на тобі після твоїх постійних примх, рідна! А тепер давай разом поїдемо і покричимо, і тобі допоможе …

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *