17 Травня, 2024
Що їм, те й на обличчя наношу! Ще моя бабуся казала, щоб позбутися від зморшок, слід взяти 4 волоські горіхи…

Що їм, те й на обличчя наношу! Ще моя бабуся казала, щоб позбутися від зморшок, слід взяти 4 волоські горіхи…

Що їм, те  й на обличчя наношу! Ще моя бабуся казала, щоб позбутися від зморшок, слід взяти 4 волоські горіхи, мед, масло і приготувати цю маску.

Омолоджуюча і очищаюча маска з волоськими горіхами воістину творить чудеса, особливо якщо робити її регулярно! Ну хоча б 1 раз на тиждень протягом 2 місяців.

Горіхи, маючи в своєму складі унікальний набір природних речовин, відмінно живлять, зволожують і насичують шкіру обличчя. Адже в них міститься велика кількість заліза, фосфору, кальцію і магнію, а також вітаміни А, В, Е, і Р!

Ця маска тонізує і живить, вона сприяє вітамінізації, вирівнюванню і розгладженню шкіри! А також вона добре очищає шкіру обличчя.

Очищаюча маска в домашніх умовах

СКЛАДОВІ

1 ст. л. подрібнених волоських горіхів

1 ст. л. меду

2 ст. л. оливкової олії (можна замінити на лляну або кукурудзяну)

ПРИГОТУВАННЯ

Очисти близько 4-5 волоських горіхів. Шкаралупу можна викинути, а ось ядра потрібно подрібнити в кавомолці або блендері. Якщо немає ні того, ні іншого – можна дуже дрібно нарізати ножем або подрібнити яким-небудь іншим способом. В результаті у тебе має вийти горіхова кашка.

У зручній ємності змішай подрібнені волоські горіхи зі столовою ложкою меду. До речі, можна спробувати цю суміш на смак, виходить просто смакота!

Додай до горіхово-медової суміші 2 столові ложки олії. Я зазвичай беру оливкову, але можна замінити на кукурудзяну, лляну, мигдальну або персикову. Також можна замінити на столову ложку жирної сметани.

Ретельно розітри інгредієнти ложкою і рівномірно розподіли склад по попередньо очищеній шкірі обличчя.

Через хвилин 10-15 хвилин змий маску теплою водою. До речі, потім можна сполоснути обличчя ще й мінеральною водою.

Зверни увагу, що горіхи для косметичних сумішей слід використовувати тільки сирі, так як при їх обсмажуванні більшість важливих компонентів просто руйнується!

Поділись корисною статтею з друзями!

Джерело:tintelekt.com

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *