29 Квітня, 2024
Яка ви хижачка по знаку Зодіаку

Яка ви хижачка по знаку Зодіаку

Ще з давніх часів дівчат постійно порівнюють з різними хижаками. Поки одних величають вовчицями і лисичками, інших називають рибками і левами. Так з ким же саме можна порівняти дівчат з різних знаків зодіаку?

Козеріг – собака

Брати наші менші і в той же час вірні помічники в полюванні, захисті та інших справах. Як і для них, для жінки-Козерога багато значить таке слово, як борг. На перший погляд може здатися, що вона просто надмірно відповідальна. На ділі ж для такої дівчини найважливішим в житті є любов. Вона оточує турботою людину, якщо сильно любить її. У гніві ж вона схожа на ланцюгового алабая, якого роздражнили.

Водолій – тхір

Жінка-Водолій така ж мила і активна, як і тхір. Навіть якщо все спокійно, вона раптово може «вибухнути», від чого мало нікому не буде. У такої дівчини, як і у тхора, домінуючі якості – несподіванка і стрімкість. Те, що вона зробить в наступну мить, передбачити неможливо. Вона завжди буде «полювати» на свого обранця швидко і ефективно.

Риби – лисиця

При згадці про лисицю в першу чергу на думку спадають такі риси характеру, як хитрість і підступність. Нехай вони і дуже небезпечні, але в той же час досить гарні. Жінки-Риби теж вельми привабливі, але добитися їх прихильності непросто. Вони знають, як себе подати суспільству, артистичні нахили у них від природи. Ця миловидна і хитра жінка знає, як змусити чоловіка виконувати її забаганки.

Овен – єнот

Здавалося б, невже єнот є хижаком? Він виглядає так мило! На ділі ж не варто обманювати себе його зовнішнім виглядом. Все єноти – ті ще бійці, що не бояться хижаків, які крупніші за них. До речі, їжу вони приласкають  для того, щоб вона перестала тріпатися, тобто потонула. Ось і жінки-Овни не люблять, коли хтось тріпається. Зазвичай вони милі і добродушні, але варто вступити в конфлікт, як цих дівчат вже не зупинити!

Телець – ведмідь

Ведмідь – тварина, що викликає різні почуття. Для дітей, що дивляться Вінні-Пуха і «Книгу джунглів» ведмедики – це неповороткі добродушні створіння, які обожнюють мед. У той же час для мисливців ті самі звірі – одні з найбільш грізних хижаків, справжні царі лісів. Власне такою різнобічною є і жінка-Телець. Як і ведмедиця, вона любить бути наодинці з собою. Чужинців вона не любить, а тому може і по голові настукати, якщо полізуть під гарячу руку. У той же час заради сім’ї вона готова на все.

Близнюки – барханна кішка

Багато в чому цей підвид схожий на домашніх котів, але має більш благородний зовнішній вигляд. Примітно, що навіть доросла особина за зовнішнім виглядом схожа на кошеня. Живе вона в сухих віддалених місцях дикої природи, а тому бачив її далеко не кожен. Ось і жінки-Близнюки часто люблять залишитися наодинці з собою, уникаючи зустрічей як з близькими, так і звичайними знайомими. Мають вкрай багатий внутрішній світ.

Рак – левиця

Жінки-Раки, подібно левицям, потребують тільки справжніх левів. Причому, варто тільки чоловікові заволодіти увагою такий дами, як всі турботи про опіку і видобуток всього потрібного для комфортного життя вона візьме на себе. Чоловіка ж вона розглядає як надійного захисника.

Лев – домашня кішка

Вона красива, має легку ходу і ні від кого не залежна. Як і звичайні кішки, жінки-Леви люблять велику увагу, але при цьому ніколи не віддаються їй з головою. Вони теж здатні повільно і болісно розправлятися з жертвами, які потрапили в їх кігтики. Правда, якщо їх забезпечити всім необхідним і дорогим, такі дівчата стануть в рази прихильнішими.

Діва – вовчиця

Вовк – хитрий і обережний хижак, ніколи не лізе в небезпеку зайвий раз. До того ж, в зграї звичайно головною є вовчиця. Вона всіх оберігає. Такою є і жінка-Діва.

Терези – панда

Цей чорно-білий ведмідь – хижак, добровільно став вегетаріанцем. Його потрібно сильно спровокувати, щоб він почав атакувати. Так само і жінка-Терези. Вона не бере участі в конфліктах. Навіть якщо привід є, вона спочатку все 10 разів обміркує, і то не факт, що наважиться.

Скорпіон – тигриця

Тигри – кішки з дивною поведінкою. Примітно, що вони частіше за інших хижих котів нападають на людей. Точно такі ж і жінки-Скорпіони. Варто їм почати «полювання» за чоловіками, чиєсь серце буде підкорене!

Стрілець – косатка

Косатки – хижаки, які віддають перевагу нападати на рівних. Примітно, що в умовах дикої природи ці ссавці НЕ напали ще ні на одну людину. Настільки ж шляхетні й жінки-Стрільці. Вони ніколи не зважаться образити слабкого.

За матеріалами

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *