24 Квітня, 2024
Яка жінка – такий і чоловік. До уваги всім дружинам! Золоті правила поведінки, які допоможуть вплинути на вчинки чоловіка

Яка жінка – такий і чоловік. До уваги всім дружинам! Золоті правила поведінки, які допоможуть вплинути на вчинки чоловіка

У наші дні вже ні для кого не секрет, що за кожним успішним чоловіком стоїть… його жінка.

І нехай представники сильної статі починають емоційно заперечувати, почувши такі слова, але факт залишається фактом.

Якщо він цілий день лежить на дивані, не кивнувши та пальцем, або вічно пропадає в барі, щовечора напиваючись не на жарт, можливо, саме твої дії й слова стали причиною того, чому він чинить саме так. Ні, ми не намагаємося звинувачувати жінок у всіх смертних гріхах, тим більше в переступах і залежностях чоловіків. Психолог Ольга Валуєнко спробувала дуже дохідливо пояснити на реальних прикладах, як поведінка чоловіка безпосередньо залежить від того, яка жінка перебуває із ним поруч.

Часто представниці прекрасної статі просто не розуміють, як сильно вони впливають на чоловіків. А тепер задумайся: якби тобі раптом пощастило зловити золоту рибку і загадати їй три бажання, витратила б ти цей унікальний шанс даремно, замовляючи всілякі дурниці? Навряд чи. Нумо розгляньмо варіанти того, яким чином дружина може вплинути на чоловіка в деяких ситуаціях. Раз таку можливість нам подарували небеса, нерозумно буде направляти всі сили в негативне русло.

Як дружина негативно впливає на свого чоловіка:

1. Якщо дружина занадто активна поза домом – чоловік стає її пасивним додатком, який проводить дні й ночі безперервно перед телевізором. Навіть якщо раніше був душею компанії, успішним підприємцем чи громадським активістом.

2. Якщо дружина постійно «виносить мозок» своєму чоловікові, він стає або цілковитим підкаблучником, потураючи жінці завжди та в усьому, або вдається до фізичного насильства.

3. Якщо дружина відмовляється слухати чоловіка і постійно сперечається з ним, він перетворюється на таку собі безхребетну істоту, нездатну приймати будь-які важливі рішення.

4. Якщо дружина завжди ображається, чоловік відповідає на це гнівом.

5. Якщо дружина зраджує, навіть подумки, своєму чоловікові, він стає скупим. Навіщо витрачати кошти на ту, яка в будь-який момент може піти до іншого?

6. Якщо дружина не дозволяє чоловікові займатися воістину «чоловічими справами», він починає знаходити розраду в азартних іграх, алкоголі, курінні.

7. Якщо дружина не відкривається чоловікові, не проявляє до нього ніжність і турботу, чоловік часто йде у світ комп’ютерних ігор або шукає пестощі на стороні.

8. Якщо дружина звикла відповідати за все сама і не дозволяє чоловікові приймати рішення, він стає безвідповідальним “матрацом”, який поступово зростається з диваном.

9. Якщо дружина не відкриває чоловікові серце, він стає жадібним. Не дивуйся, що тепер у нього і снігу взимку не випросиш, навіть якщо раніше він був неймовірно щедрим, дарував квіти-подарунки мало не щодня.

Як дружина може позитивно вплинути на чоловіка:

1. Якщо дружина намагається всіма силами зберегти сім’ю, в душі у чоловіка теж незабаром з’являється таке бажання.

2. Якщо дружина довіряє своєму чоловікові та схвалює його дії – він із задоволенням готовий взяти дружину під своє крильце.

3. Якщо дружина відкриє чоловікові своє серце – він стає щедрим, починає сам шукати будь-які приводи й причини, щоб побалувати її.

4. Якщо дружина приймає темперамент і характер чоловіка – він намагається всіляко її задовольнити та втішити, намагається ніколи не засмучувати.

5. Якщо дружина чесна зі своїм чоловіком, не обманює його, то у чоловіка теж немає приводу, щоб брехати коханій або зраджувати їй.

6. Якщо дружина поважає чоловіка, то він стає впевненішим у собі, інші люди теж бачать в ньому авторитет.

Замість сварки й чергової спроби “винести чоловікові мозок” спробуй спрямувати свої сили, час, енергію на підтримку здоров’я чоловіка, збереження сім’ї, спільні прогулянки та поїздки, перегляд фільмів, обдумування подарунка близьким і рідним. Незабаром побачиш, що ваші стосунки стали набагато міцнішим, а почуття спалахнули з новою силою.

Цікаві думки? Погоджуєтесь з ними чи ні? Діліться думками та враженнями в коментарях.

Поділися постом з усіма подругами, можливо, він допоможе комусь врятувати сім’ю!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *