20 Вересня, 2024
Якщо твоя сила в багатстві, тебе розорять. Якщо твоя сила в друзях, тебе з ними посварять…

Якщо твоя сила в багатстві, тебе розорять. Якщо твоя сила в друзях, тебе з ними посварять…

– Якщо твоя сила у владі, ти її втратиш, у правді – будеш обманутий, у дружбі – залишися один, у грошах – збанкрутуєш. То скажи мені: у чому твоя сила?

– Я навіть не знаю…

– Запам’ятай раз і на все життя: твоя сила схована всередині. її не можна відчути ззовні. Усе, що нас оточує – мимохідне, мізерне і неважливе. Лише гармонія в душі і чисте мислення зможуть тобі допомогти. Деякі люди називають це Всесвітом, хтось Богом, інші – долею. У кожного це щось своє. Суть від назви не змінюється.

– Але як віднайти цю силу в собі?

– Дуже просто. Зазирни всередину себе. З самого раннього дитинства там живе твоя сутність. Її намагалися змінити вихованням, але це все було марним. Не можна вбити людську душу. Вона жива, навіть, коли не дихає тіло.

– Але, що мені дасть ця “душа”?

– Спокій, гармонію всередині, хороше оточення і престижну роботу. Завдяки розумінню себе ми легко відштовхуємо лицемірів, брехунів і будь-яких інших нехороших людей. Оточення формується відповідно до зрілості і цікавості тебе, як особистості, для інших.

– Але як стати такою гармонійною людиною?

– Прислухайся до внутрішнього голосу. Інколи його називають інтуїція, інколи “чуйкою”, а хтось вважає, що це складний мислиннєвий процес, який ми обігруємо у вигляді діалогу із самим собою. Повторюся, назви тут неважливі. Думай лише про суть. Відчуй це тепло всередині, так звучить щастя.

Чи тяжко вам приймати складні рішення?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *