18 Травня, 2024
Як відрізнити хороше м’ясо від наколотого антибіотиками … Поради досвідченого м’ясника

Як відрізнити хороше м’ясо від наколотого антибіотиками … Поради досвідченого м’ясника

Як вибрати якісне м’ясо

Кожен з нас намагається піклуватися про своє здоров’я, адже від цього залежить все життя. Ніхто не стане сперечатися, що одним з найважливіших факторів, що впливають на роботу організму, є харчування. Саме тому ми так відповідально ставимося до вибору продуктів, які потраплять до нас на стіл.

Одним із самих основних продуктів харчування завжди було і залишається м’ясо. Воно насичує організм необхідними для збалансованої роботи речовинами. Але, на жаль, купити якісне м’ясо з кожним днем ​​стає все складніше і складніше.

Вся справа в тому, що цей продукт дуже часто накачують різними розчинами і антибіотиками. Застосування таких препаратів для лікування тварин цілком обгрунтовано, але вся проблема полягає в тому, що ними напихають і абсолютно здорових тварин і птахів.

Справа в тому, що завдяки такого роду ліків тварини можуть не тільки жити в самих жахливих умовах, а й досить швидко рости. Це зменшує витрати фермерів і одночасно збільшує їх дохід

Як вибрати м’ясоМ’ясо не повинно бути мокрим і липким.
Свіжа і якісна свинина повинна бути блідо-рожевого кольору, телятина і яловичина можуть бути від світло-рожевого до темно-червоного кольору.

М’ясо, напхане ліками, зазвичай пухке. Вибирайте пружний і однорідний продукт. Можете натиснути на нього, щоб переконатися в тому, що м’ясо швидко повернеться в колишню форму.

З нього не повинна витікати кров.
Як антибіотики в м’ясі впливають на здоров’я людини.Навіть найменша доза антибіотиків може викликати у людини алергію.Якщо антибіотики потрапляють в організм протягом тривалого часу, вони знижують опірність організму до різних захворювань.

Якщо м’ясо містить значну кількість антибіотиків, це може призвести до порушення балансу природної флори, дисбактеріозу і зниження імунітетуЯк нейтралізувати шкоду антибіотиків в м’ясі
Якщо варити м’ясо протягом 3 годин, вміст у ньому антибіотиків зменшується на 90%. 20% з них повністю руйнується, а 70% залишається в бульйоні. Саме тому потрібно знімати піну, яка утворюється при варінні м’яса.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *