19 Вересня, 2024
Як місяць народження жінки впливає на її подальше життя

Як місяць народження жінки впливає на її подальше життя

З цієї статті дівчата зможуть дізнатися більше про себе, а чоловіки – про особливості характеру своєї коханої.

Січневі жінки

Ці дівчата серйозно ставляться до своєї роботи. Вони добиваються цілей і ні кому не дадуть встати у них на шляху. Будьте уважнішими до них, адже їм складно висловити свої справжні почуття. Січневі дівчата вибирають друзів, які сильно схожі на них. З такими людьми їм простіше спілкуватися.

Лютневі жінки

Цю дівчину складно розгнівати. Терпіння у неї – хоч відбавляй. Але майте на увазі, що не дивлячись на це у неї може різко змінитися настрій. Лютневі дівчата цінують вірність, і якщо вона дізнається про зраду, вона піде без попередження.

Березневі жінки

Дівчата, які народилися в березні харизматичні та чарівні. Завести з нею стосунки не так-то просто. Ці дівчата ранимі й вони бояться «обпектися» у відносинах. Але якщо вона все ж стала вашою супутницею, знайте, вона вкладе всі свої сили в ці відносини.

Квітневі жінки

Попри те, що ці дівчата з працею довіряють оточуючим, вони дуже товариські. Якщо ви мрієте добитися її руки й серця, доведеться постаратися заслужити довіру. Дівчата, які народились у квітні досить запальні й вам доведеться набратися терпіння у відносинах з нею.

Травневі жінки

Ці дівчата привабливі та віддані. З ними дуже цікаво спілкуватися, вони можуть чогось вас навчити. Зустрівши таку дівчину, ви її точно ніколи не забудете.

Червневі жінки

Це досить талановиті, ідейні та цікаві дівчата. Вони вміють визнавати свою провину. Завжди говорять правду в очі та можуть перетягнути будь-кого на свою сторону. Вони дуже люблять вчитися.

Липневі жінки

Це спокійні й мирні дівчата. Вони не люблять вплутуватися в проблеми. Вони загадкові за своєю природою, але їм можна довіряти. Вони цінують вірність, і якщо дізнаються про зраду, то не затримуються і йдуть.

Серпневі жінки

Природжені спокусниці  – ось хто такі серпневі жінки. Народжені в цей місяць зазвичай не страждають від сорому, вони егоїстичні, а також вельми владні. Їхні стосунки з чоловіками будуються на цьому ж ґрунті. Доля таких жінок має тільки два варіанти – або вони все життя відчувають проблеми на любовному фронті, або їх просто немає. Часом ці емоційні особи спочатку роблять, а потім думають. 

Вересневі жінки

Вересневі жінки мріють про велику любов і про величезний будинок з купою дітей. Вони не бояться працювати та не бояться помилок. Все їх життя схоже на циклічні повторення. Вони часто стають на одні й ті ж граблі, але з часом навчаються того, щоб з легкістю ухилятися від удару. Життя тих дам, які народилися в перший місяць осені, зазвичай спокійне.

Жовтневі жінки

Доля представниць прекрасної статі, народжених в жовтні – це яскрава любов. Багато дівчат заздрять жовтневим красуням, які завжди мають тривалі відносини, що переходять в шлюб. Так, вони можуть бути нестерпними, але їм можна пробачити практично все, що завгодно.

Листопадові жінки

В листопаді народжуються сильні жінки з неймовірно високим рівнем інтуїції. Їх доля вже зрозуміла з самого дитинства – сімейне життя, спокійна старість і неспокійна молодість. Листопадові дами люблять пограти з чоловіками, перевіряючи їх на міцність.

Грудневі жінки

Жінки грудня – це ті, кому в житті найважливіше домогтися чогось і залишити слід в історії. Енергетично такі дами дуже сильні та незалежні. Вони є відмінними донорами, тому що не відчувають втрати життєвих сил. Правда, вони насилу знаходять собі другу половинку і легко можуть її втратити.

А в якому місяці народились ви? Чи знайшли ви спільні риси?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *