19 Травня, 2024
Як правильно зварити кукурудзу, щоб вона вийшла ніжною та м’якою

Як правильно зварити кукурудзу, щоб вона вийшла ніжною та м’якою

Існує багато рекомендацій і рецептів, як приготувати смачну молоду кукурудзу. Ми вибрали перевірений рецепт, за допомогою якого кукурудза у вас вийде найсмачнішою. Здивуйте близьких.

Складові:

  • 5 – 6 качанів молодої кукурудзи
  • 5 – 6 промитих кукурудзяних листів
  • сіль за смаком

Як варити кукурудзу, покроковий процес:

У велику каструлю помістіть 5 – 6 кукурудзяних листів, заздалегідь ретельно промийте їх.

Зверху викладіть 5 – 6 качанів молодої очищеної кукурудзи.

Залийте кукурудзу окропом, щоб вода повністю покрила їх, поставте на вогонь, доведіть до кипіння.

Якщо кукурудза молода варіть її на середньому вогні протягом 20 хвилин, якщо кукурудза жорстка – варіть протягом 1 – 2 годин до готовності.

Після закінчення цього часу зніміть каструлю з вогню, злийте воду, укутайте каструлю рушником, залиште на деякий час.

Готову кукурудзу можна подавати до столу. Приємного всім апетиту!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *