17 Травня, 2024
Я довго страждала від пігментних плям на обличчі,доки моя бабусяч не розповіла один секрет!Тепер шкіра стала набагато краще!

Я довго страждала від пігментних плям на обличчі,доки моя бабусяч не розповіла один секрет!Тепер шкіра стала набагато краще!

Не всі жінки можуть похвалитися ідеально рівним кольором обличчя, приємним тоном без сірості та жовтизни.

Всі ці недоліки разом з пігментними плямами та невдалою засмагою можна приховати лише за допомогою численних косметичних засобів, але так хочеться виглядати свіжо та молодо, лише прокинувшись.

Звичайно можна звернутися до косметолога за допомогою, але це сильно б’є по бюджету. А аптечні засоби не завжди підходять вашому типу шкіри. Виходом із стану можуть стати натуральні засоби, найкращими з яких ми з тобою поділимося.

Освітлення шкіри в домашніх умовах

Ягідний сік

Підійде калина, журавлина, червона чи чорна смородина. З|із| жмені свіжих ягід слід видавити сік, змочити в ньому марлю і на 15 хвилин|мінути| покласти компрес на обличчя, потім вмитися.

Сода

У чайну ложку соди капніть кілька крапель води, щоб утворилася кашка. Нанесіть засіб на проблемні ділянки шкіри, можете злегка помасажувати, потім змийте водою.

Лимонний сік

За відсутності алергії на цитрусові можна скористатися маскою, що відбілює, зі сметани і лимонного соку. Змішайте ці інгредієнти в пропорції 1:1 і нанесіть на обличчя 15 хвилин, потім змийте.

Часник

У часнику міститься велика кількість ефірних олій, які добре відбілюють шкіру та освітлюють пігментні плями. Просто розріжте очищений зубчик навпіл і протирайте обличчя кілька разів на день.

Цинк та селен

Поява пігментних плям може свідчити про брак цих двох важливих для краси елементів.

Урізноманітнюйте свій раціон продуктами, в яких вони містяться, їжте вівсянку, горіхи, молоко, кукурудзу, сочевицю, рибу та морепродукти, печінку, кунжут.

Ці засоби допоможуть відбілити шкіру, надати їй свіжого вигляду і зробити пігментні плями менш помітними. Якщо хтось із ваших друзів страждає на подібну проблему, обов’язково поділіться з ним цією статтею!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *