Ви коли-небудь замислювалися над тим, навіщо майже під кожною духовкою знаходиться ящик,.
Що зазвичай складають господині в цей ящик? Кришки? Папір для випічки? Інші господарські предмети? Якщо це так, то ви так робите не одні.
Так робить більшість.
Але якою є справжня мета цього ящика?
Ящик призначений для збереження тепла тільки що приготованої їжі, доки готується наступна страва. Наприклад, ви можете покласти туди приготовану картопля, поки смажиться курча.
Цей ящик дуже зручний для тимчасового зберігання щойно приготованих страв. Вони не охолонуть і будуть мати чудовий зовнішній вигляд.
Зручна штука, чи не так? Найцікавіше, що в одному з посібників по використанню кухонної плити, зазначено, що в цій шухляді заборонено сушити одяг. Дивно також те, що ця інформація є лише в англійському варіанті.
На жаль, ця прекрасна ідея не була прийнята людьми і більшість пристосували ящик для зберігання різного кухонного приладдя.