5 Жовтня, 2024
Починай потихеньку йти, якщо за тобою ніхто не біжить…

Починай потихеньку йти, якщо за тобою ніхто не біжить…

Якщо близька людина починає страждати, то її емоції й переживання не можуть залишитися непоміченими. Поганий настрій, сум в очах, апатія, сльози чи безсоння – це очевидні признаки нестабільного емоційного стану, нещастя чи настання депресії. 

Оточуючі не лише наочно бачать це, але й відчувають.

Натомість людина, яка продовжує ігнорувати твої проблеми або байдужа до тебе, не цікавиться тобою, або просто їй вигідно підтримувати подібний стан речей. Досить плекати марні надії й сподівання і продовжувати жити в ілюзіях. Прийшов час зняти рожеві окуляри й подивитися болючій правді в очі. 

З такими людьми варто прощатися. Ніхто не каже, що це буде просто. На вас однозначно чекай складний життєвий період. У серці утвориться порожнеча, яку доведеться заповнити чимось іншим.

На жаль, в тебе не вийде щось виправити. Адже справа в іншій людині, яка просто не потребує тебе. Її не цікавиш ні ти, ні твої проблеми, ні твої переживання. 

Для неї ти просто додаток, який можна використати в потрібний момент. Однак заради тебе ніхто не готовий проявляти навіть мінімальні старання. 

Твоїм існуванням нехтують й не дорожать. А навіщо напружуватися, якщо до тебе немає ні почуттів, ні поваги. І це не ти змінилася чи стала гіршою. Тобі не потрібно рватися зі шкіри, щоб заслужити хороше ставлення.

Якщо ви хочете зрозуміти, як до вас ставиться людина поруч, просто зникніть з її життя. Робіть це поступово, але впевнено. Постійно віддаляйтеся, поки стосунки не зійдуть нанівець. Ваші стосунки дійсно щось означають, якщо це не залишиться без швидкої реакції й активних дій, направлених на розв’язання проблем.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *