20 Вересня, 2024
Бажаючих чужого добра у свій будинок не пускай: 4 способи обчислити тих, хто краде енергію та багатство

Бажаючих чужого добра у свій будинок не пускай: 4 способи обчислити тих, хто краде енергію та багатство

Я зараз нікого, мабуть, не здивую, якщо нагадаю, що внутрішня енергія людини – одне з найважливіших джерел життя.

На енергію злітається багато охочих схопити чи урвати шматочок для себе.

Пояснювати людям, що на чужій енергії далеко не поїдеш, а якщо й поїдеш, то точно не туди, куди потрібно, – заняття нудне, невдячне та марне. Це ми вже зрозуміли.

Людина повинна сама до цього дістатися і усвідомити.

Поки людина собою і своїм життям займатися не хоче, у неї і внутрішня енергія не виробляється. А жити якось треба? От і блукають такі люди планетою в пошуках джерел.
Джерела – це ті, хто має власну енергію. Видно її наявність за результатами.

Це і успіх у кар’єрі, і в сімейному житті, очі, що горять від заняття улюбленою справою, фінансове благополуччя, посмішка і бадьорість, і багато іншого.

Усі ці речі приваблюють бажаючих чужого добра. Магнітом приваблюються такі бажачі. Присмоктуються. Викрадають енергію, а потім зникають, коли джерело їм здається не таким ласим і жирним.

Як вирахувати тих, хто усвідомлено чи сам того не бажаючи обов’язково потягне твоєї енергії та удачі у свої лапи:

1. Бажаючі добра чужого завжди найрозумніші, найталановитіші та найгеніальніші. Але їм завжди хтось цю справу виявити не дає зі шкідливості та принципів (батьки, партнери, держава, сусіди чи хтось ще дуже «впливовий»).

2. У їхніх розмовах завжди присутні треті особи. Тобто ви не можете спілкуватися про життя та справи один одного. Іде обов’язково обговорення чиїхось незаслужених заслуг, нечесних покупок, примноження викраденого капіталу та інших радощів життя.

Бажаючі добра чужого – народ акуратний та хитрий, вони своїх спонсорів енергії бережуть, прямо їм нічого не висловлюють, а на інших прикладах поганки підкидають. Будь акуратнішим і рот особливо не роззявай. За самопочуттям визначай. Після спілкування та під час сили уліпітують і настрій погіршується. Про віру в чудеса та позитив взагалі мовчу.

3. Бажаючі чужого добра майже ніколи не радіють і не посміхаються. А чого ж посміхатися? Хіба не бачите, що довкола твориться? Хороше життя та успіхи не для нас, – це їхня улюблена фраза.

Вона допомагає сидіти на одному місці та виправдовувати власну слабкість.

4. Бажаючі чужого добра – люди злісні, заздрісні. Якщо їм десь трапиться шанс чогось урвати чи зруйнувати, вони це з легкістю зроблять, щоб відновити «баланс справедливості». Бо, на їхню думку, у цьому житті все не чесно. І саме стосовно них. Просто іншим пощастило, а їм – ні. І коли з’являється можливість таку «справедливість» відновити – не зупиняться.

Бажаючі чужого добра мають низькі вібрації. Поруч із ними створюється таке поле, куди прилипає один суцільний негатив, якісь невдалі історії, руйнування та туга зелена.

Чим довше з такими людьми поряд перебувати, тим швидше можна і втратити свою енергію. І добра з багатством.

Добро і багатство різні бувають, крім матеріального: багатство душі, широта серця, баланс і гармонія, любов до життя, міцна сім’я і т.д.

Бажаючі чужого добра, якщо ти вчасно їх не позбудешся і не перекриєш спілкування, і в тебе все заберуть. І не пошкодують навіть. Тільки посміхнутися наостанок і підуть шукати нові джерела, щоб енергію поповнити. Жити ж якось треба далі.

У цьому абзаці чомусь окремо захотілося згадати товаришів, які обожнюють організовувати любовні трикутники та влазити у чужі сім’ї. Не має значення хто це робить – чоловік чи жінка. Головне, що йдуть вони бажати чужого добра.

Розумна й мудра людина ніколи не впустить у свій дім такого ось бажаючого, які б він там пісні про кохання та понад великі почуття не співав. Бо розумна людина знає чудово, що одного разу все перетвориться на руїни та порожнечу.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *