Володіючи приємним ароматом і м’яким солодкуватим смаком, цей напій ідеально підходить для лікування суглобів і остеохондрозу. Приймати 3 рази на день після їди. Воістину золотий засіб!
Квас на рисі
Рис почали культивувати 9 тисяч років тому, і з тих пір став відомий великий перелік його корисних властивостей. Серед них вражаюча еффeктивність при детоксикації, усуненні сольових накопичень і лікуванні остеохондрозу.
В першу чергу рисовий квас – потужний протизапальний засіб. Для тих, хто страждає від болів в суглобах, він може стати справжнім порятунком. Напій бореться з сольовими відкладеннями і щавлевою кислотою, скупчення яких призводять до відчутного дискомфорту.
Користь рисового квасу
Через 2-3 тижні регулярного вживання квасу з рису, стануть помітні значні зміни. Ті, хто відчуває хронічні болі, відчують велике полегшення.
Отже, квас з рису:
вимиває зайві солі з організму;
позбавляє від болю в спині;
дає тонус;
рекомендований при відновленні після хвороб
бореться з хронічною втомою.
Рецепт рисового квасу
Для приготування напою рекомендуємо використовувати круглий рис (уникайте січки), а воду перед цим потрібно прокип’ятити або настояти її протягом доби.
Промийте 4 ст. л. рису і залийте їх літром води.
Додайте 3 ст. л. цукру і 5 темних родзинок. Розмішайте. Настоюйте протягом 4 днів, при жаркій погоді (влітку) досить і трьох днів.
Злийте рідину і процідіть її. Зберігайте в холодильнику. У залишений осад додайте 3 ст. л. рису, літр води і ще 4 родзинки. Настоюйте 4 дня, злийте.
Для наступної порції додайте 2 ст. л. рису, 2 ст. л. цукру і 3 родзинки.
Як бачите, закваска багаторазова. Вже на другий раз квас буде володіти більш насиченим смаком. Для подальшого приготування потрібно викидати половину закваски і додавати по парі ложок рису і цукру з родзинками.
Один лікувальний курс триває до 5 тижнів: за три рази в день півсклянки після їди. За цей час ви не тільки поліпшите здоров’я опорно-рухової системи, а й почистите весь організм.
Пропивши рисовий квас, ви пройдете спрощений курс очищення рисом.
Джерело