Аджика за цим рецептом виходить гострою, ароматною та з пікантним смаком. Вона додає стравам особливого смаку. Приготуйте аджику за класичним рецептом та здивуйте своїх рідних. Приготування не займає багато сил та часу.
Інгредієнти:
- Помідори;
- Перець гострий червоний;
- Часник;
- Цибуля ріпчаста;
- Перець червоний солодкий;
- Оцет;
- Сіль;
- Цукор;
- Коріандр;
- Кмин;
- Паприка.
Спосіб приготування:
- Овочі промийте та очистіть.
- Подрібніть за допомогою м’ясорубки або блендера.
- Перелийте в каструлю, додайте оцет, сіль, цукор та інші спеції.
- Варіть на середньому вогні протягом 40-50 хвилин, помішуючи.
- Розлийте гарячу страву по чистих банках, закрийте кришками та переверніть.
- Укутайте та залиште охолоджуватися.
- Щоб аджика була гострою, додавайте більше перцю халапеньйо або каєнського.
- Додайте петрушку й кріп або кінзу за 5 хвилин до готовності.
- Волоський горіх або кеш’ю додають особливого смаку.
- Щоб аджика вийшла кисло-солодкою, додайте яблука або груші.
Смачного!