19 Вересня, 2024
Людмила глянула на малюка, і в мить зрозуміла, що щось не так. Вона перервала виписку і почала роздягати малюка. А за мить крикнула з жахом.

Людмила глянула на малюка, і в мить зрозуміла, що щось не так. Вона перервала виписку і почала роздягати малюка. А за мить крикнула з жахом.

Молода мати тримала дитину на руках у красивому конверті з великим бантом, оточена численними родичами. Але раптом вона зблідла, зрозумівши, що дитина в конверті – не її! Людмила обережно поклала дитину на стіл і почала її роздягати.

Медсестра сердито засумнівалася в її діях, оскільки зал для виписки був лише один, і ще кілька людей чекали на свою чергу.

Людмила тремтячими руками зняла з дитини підгузник і здивовано подивилася на медсестру: -Чорт забирай! Це хлопчик!

Де моя дочка? Поверніть мені мою дитину негайно, інакше у вас будуть серйозні проблеми! Роздратування медсестри зникло, і вона, з величезними від подиву очима, поспішила до відділення.

За кілька хвилин прибігла завідувачка відділення з дочкою Людмили, вибачилася і пояснила, що хлопчик теж був готовий до виписки, але мати щойно написала відмову від нього… Людмила не стала кричати, просто забрала доньку та поїхала з чоловіком.

Це був найсвітліший день у її житті, але вона не могла перестати думати про маленького хлопчика, який відтепер поміщався під державну опіку.

Увечері вона зі сльозами на очах поділилася цією історією з чоловіком. Через три тижні їх велика родина знову зібралася біля пологового будинку, щоб вітати нового члена сім’ї – Максимку, того самого хлопчика, якого мало не віддали їм замість дочки.

Обговоривши питання з батьками, подружжя отримало одностайну згоду на усиновлення хлопчика. Тепер у їхньої дочки був маленький братик, і їм залишалося тільки купити ще одну коляску для “двійні”.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *