8 Вересня, 2024
Мудрість життя Шерон Стоун, власниці найвищого IQ в Голлівуді

Мудрість життя Шерон Стоун, власниці найвищого IQ в Голлівуді

Шерон Стоун відома як власниця найвищого IQ на Голлівудських пагорбах. Їй вже виповнилися 63 роки, але блискуча актриса не розгубила запасу гумору і продовжує сипати дотепними перлами, в яких значно більше правди і життєвої мудрості, чим в радах навчених досвідом гуру:

Я дочка робітника і бібліотекарки, але при цьому, як всяка єврейка, внучка пророків.

Мені здається, що я вже народилася сорокарічною. Вже в початковій школі я зводила усіх з розуму, тому що ставила дорослі питання – і вимагала на них дорослих відповідей.

Я полюбила ставати старше – це моя головна мета. 16 років тому у мене стався крововилив в мозок, тому я прекрасно розумію, що таке “спокійне старіння”. Упродовж 9 діб мій мозок кровоточив. Кількість людей, які вижили після цього, дуже мала, але у мене якимось чином вийшло. Упродовж 2 років я намагалася знову ходити, читати, писати. І після цього зрозуміла, що пусті розмови про зморшки – це сміх і тільки.

Ідея вічної молодості – міф. Я не хочу бути “нестаріючою красунею”. Я хочу бути жінкою, яка якнайкраще виглядала б у свої роки.

Не стану приховувати, що пробувала ботокс. І не раз. Але вчасно зупинилася, щоб не перетворитися на одну із золотих рибок, які борознять голлівудські простори. Через ботокс усі актриси разом сталі схожі одна на одну. Мені ж хочеться залишатися собою. Нехай в мені бачать жінку, за плечима якої роки цікавого життя.

Ава Гарднер була найпрекраснішою жінкою у світі. Чому? Вона ніколи нічого з собою не робила. Вона виглядала як жінка і ніколи не намагалася виглядати як дівчинка.

Коли мені було 40 + років, я закрилася у ванній кімнаті із склянкою вина і подумала про себе: “Я не піду нікуди доки не стану сприймати себе такий, яка я є насправді”.

У цьому житті неважливо, як ти падаєш. Важливо, як ти піднімаєшся.

Навіть найдорожчій косметиці і найдорожчій зачісці не під силу зробити жінок красивими. Найяскравіші, найцікавіші жінки – ті, за плечима яких життя із зльотами і падіннями.

Жінки, може, і імітують оргазм. Зате чоловіки імітують стосунки.

По-справжньому красива жінка завжди добра і до інших жінок, і до людей взагалі. Вона не приймає суперництва, інтриг і подлостей.

Якщо ти розумна, то будеш і красива. Негарних немає. Хтось красивий, як троянда, хтось як кактус.

Люди бояться мінятися – їм здається, що вони втратять щось. Вони забувають, що адже можуть і придбати немало нового!

Одного разу дівчата самі стають тими чоловіками, за яких колись мріяли вийти заміж.

Ставши буддисткою, я зрозуміла, що сором придумала людина, – в природі немає сорому. Це не що інше, як спосіб маніпулювати людьми.

Жінка повинна знати собі ціну – але ніколи не називати її.

Смерть не раз барабанила своїм кістлявим пальцем мої двері, але я їй не відкрила. Вона навчила мене жити по-новому. Цей стук в двері розбудив мене.

На нашій планеті ніколи не буде абсолютної гармонії і світу. Але вони можуть бути у тебе в голові.

До 58 років до мене прийшло осмислення – краса йде зсередини. Щоб бути і залишатися красивою, треба робити те, що хочеться і здійснювати це щодня. Наприклад, я життя не представляю без танців і роблю це до повної втоми.

Краще бути зовсім однією, чим почувати себе самотньо поряд з неправильною людиною.

У зірки обов’язково мають бути друзі, які були її друзями ще до того, як зірка стала знаменитою. Щоб цю зірку було кому поставити на місце. Тому що будь-яка зірка – така сама людина, як і будь-яка інша на цьому світі.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *