29 Вересня, 2024
Ніколи не припиняй мріяти і творити: Поради для життя від мільярдера Річарда Бренсона

Ніколи не припиняй мріяти і творити: Поради для життя від мільярдера Річарда Бренсона

Ніщо так не мотивує на досягнення висот, як приклад успішних людей. Особливо це стосується тих, хто встиг за життя заробити цілий статок. Наприклад, британський мільярдер Річард Бренсон на честь 65-го дня народження написав чотири листи. У них він дав поради для життя собі самому в різному віці.

У листах Річард Бренсон звертається до самого себе у віці 10, 25, 50 і 65 років. Ті речі, про які він говорить сам з собою, варті того, щоб поділитися зі світом. Його поради самому собі допоможуть кожній людині переосмислити своє життя і змінити його на краще.

Порада для життя від Річарда Бренсона

Британський мільярдер вважається одним з найбагатших людей в світі. Але в дитинстві його успіхи не були такими явними. Бренсон погано вчився в школі, оскільки страждав від дислексії. Правда, тяга до підприємництва у нього була завжди. Він з самого дитинства намагався заробляти гроші, придумуючи для цього все нові способи.

Річард Бренсон відомий всьому світу як людина, яка обожнює божевільні витівки. Наприклад, в честь свого 65-го дня народження він вирішив поставити собі 65 різних завдань і всі виконати. З цих завдань чотири – це написання листів собі самому в різному віці. З цими порадами варто ознайомитися кожному і взяти їх на озброєння.

Лист 10-річному Річі

У листі 10-річному собі Бренсон дав поради, які зможуть підтримати кожну маленьку людину і нагадати йому, що в світі немає нічого неможливого.

Любов і тяга до пригод зробить тебе допитливим. Це допоможе тобі сприймати світ з відкритим серцем, бачачи в ньому перспективи і можливості. Завдяки цьому ти зрозумієш, що в твоєму житті не існує нічого неможливого.

Ніколи не припиняй мріяти і творити.

Не дозволяй нікому зупиняти тебе на дорозі до твоєї мрії.

Тобі не вдасться уберегтися від труднощів. Через деяких тобі буде здаватися, що нічого не виходить. Завжди пам’ятай, що звернувшись до своєї уяви, ти обов’язково знайдеш вихід з будь-якої ситуації.

Ти будеш робити помилки, це неминуче. Але важливо пам’ятати, що кожна поразка – це справжній життєвий урок і можливість знайти найкращий шлях для вирішення.

Не забувай, що від життя потрібно отримувати задоволення.

Дорослішаючи, ти все більше будеш розуміти, що займатися слід тільки тим, що любиш, і любити те, чим займаєшся. Якщо процес тебе не цікавить, то на нього не слід витрачати час.

Лист Річарду у віці 25 років

У листі 25-річному собі бізнесмен нагадує, що помилки – це частина особистісного зростання і слід сприймати їх як нові можливості.

Твій шлях буде нелегким. По дорозі тебе чекають ями і вибоїни, які будуть розбудовувати і переконувати все кинути. Завжди пам’ятай, що проблеми – це можливість подивитися на справу під іншим кутом, щоб знайти вихід. Не забувай, що складності і помилки супроводжують абсолютно всіх, а особливо людей бізнесу.

Якщо ти впав – піднімися, дивися, де помилився, і виправ це.

Ніколи не слухай песимістів.

Не бійся передоручати обов’язки.

Ризикуй! Потім навколишні скажуть, що тобі просто пощастило . Але ти будеш знати, що це всього лише результат сили волі і точних розрахунків.

Пам’ятай, що оптимізм і точно сплановані кроки неодмінно приведуть тебе на вершину життя і бізнесу.

Лист для 50-річного Річарда Бренсона

У цьому листі Річард Бренсон звернувся до себе, вже успішного бізнесмена, з проханням подбати про оточуючих. І не дивно, адже люди, що має таке вплив на світ , як він, здатні змінювати життя інших.

Ти будував свій бізнес не заради заробітку, а щоб поліпшити життя інших людей.

Пам’ятай, що ми самі створюємо світ навколо нас. І якщо свої зусилля об’єднають уряд і впливових людей, то мета обов’язково буде досягнута.

Щоб згадати, заради чого все це, подумай про своїх дітей.

Щаслива людина – це той, хто захоплений своєю справою. Світу потрібні щасливі, упевнені і зацікавлені лідери. Ті, хто буде готовий боротися за свої переконання і проти усталених шаблонів.

Веселіше жити, коли працюєш пліч-о-пліч з друзями і рідними.

Продовжуй в проблемах бачити можливості, ти на вірному шляху.

Ніколи не забувай, навіщо ти тут.

Лист самому собі в 65 років

Четвертий лист підприємця адресований самому собі в теперішній момент часу. У ньому він нагадує самому собі, що бізнес теж може бути джерелом добра . Самого себе він називає огидним шукачем пригод і порушником спокою.

Незважаючи на величезну кількість проблем, з якими зіткнулося людство, бізнес продовжує робити все, щоб світ ставав краще.

Не зупиняйся в пошуку кращого в кожній людині. Неси в світ веселощі і продовжуй ризикувати.

Продовжуй втілювати свої мрії і бажання.

Підтримуй свій ентузіазм і не забувай, що спільні зусилля допомагають домогтися будь поставленої мети.

Нехай любов до життя завжди буде з тобою. Не забувай, що ентузіасти, які думають, що можуть змінити світ, в кінці кінців це і роблять.

Занурюйся з головою в життя, адже це допомагає сприймати майбутнє з оптимізмом.

Ні за що не зупиняйся! Попереду – кращі роки твого життя! Не зменшуй ні фізичної, ні розумової активності. І нехай в твоєму серці завжди буде любов!»

Як бачиш, поради успішних людей можуть використовувати абсолютно все. А якщо ти хочеш, щоб твоя дитина в майбутньому стала відомою і успішною, радимо прислухатися до порад мами Ілона Маска.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *