21 Листопада, 2024
Чотири цікавих та смачних рецептів заварного крему. Стануть у нагоді кожній господині

Чотири цікавих та смачних рецептів заварного крему. Стануть у нагоді кожній господині

Пропонуємо ознайомитися з найцікавішими та найсмачнішими рецептами заварного крему. Вони стануть чудовою начинкою для будь-яких десертів.

1. Крем з апельсиновою цедрою.

Складові:

  • Охолоджене молоко 500 мл.;
  • Борошно пшеничне 20 гр.;
  • Цукор пісок 80 гр.;
  • Масло вершкове 120 гр.;
  • Ванільний цукор 1 пак.;
  • Цедра апельсинова.

Спосіб приготування:

  1. З’єднайте борошно з ваніліном, додайте молоко, цукор та добре перемішайте.
  2. Варіть до загустіння постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
  3. Додайте в гарячу заварну основу цедру апельсину натерту на тертці, перемішайте та охолодіть.
  4. Додайте м’яке масло та збийте міксером до однорідної пишної маси.

2. Крем з білим шоколадом.

Складові:

  • Яєчні жовтки 4 шт.;
  • Шоколад білий 90 гр.;
  • Молоко 225 мл.;
  • Цукор пісок 50 гр.;
  • Вершки 33% 75 мл.

Спосіб приготування:

  1. В каструлі доведіть молоко з вершками до закипання.
  2. Збийте жовтки з цукром та постійно мішаючи влийте цівкою половину молочної суміші.
  3. Яєчну суміш перелийте в молочну та варіть до загустіння постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
  4. В ємність поламайте шоколад, залийте заварною основою та перемішайте до однорідності.

3. Крем з ягодами та шоколадом.

Складові:

  • Молоко 3,2% 400 мл.;
  • Есенція ванільна 1 ст. л.;
  • Курячий жовток 4 шт.;
  • Цукор пісок 1 ст. л.;
  • Ягоди 100 гр.;
  • Темний шоколад.

Спосіб приготування:

  1. В каструлі доведіть молоко до закипання.
  2. Збийте жовтки з цукром та постійно мішаючи влийте цівкою гаряче молочної й збийте міксером.
  3. Варіть суміш до загустіння постійно помішуючи, щоб не пригоріло.
  4. Після повного охолодження додайте ягоди та натертий шоколад й перемішайте.

4. Крем з ядрами лісових горіхів.

Складові:

  • Жовток курячий 4 шт.;
  • Цукрова пудра 120 гр.;
  • Ванілін 0,5 пак.:
  • Молоко 100 мл.;
  • Ядра лісового горіха 150 гр.;
  • Вершкове масло 120 гр.

Спосіб приготування:

  1. З’єднайте жовтки, пудру, ванілін та молоко й варіть суміш до загустіння.
  2. Після охолодження додайте горіхи, м’яке вершкове масло та збийте.

Смачного!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *