1 Травня, 2024
Думала, що не знайду собі чоловіка ніколи. Усе змінила ця особлива молитва

Думала, що не знайду собі чоловіка ніколи. Усе змінила ця особлива молитва

Три роки тому, у віці 29, була зовсім самотньою, не мала жодних стосунків з чоловіками, особистого життя не влаштувала. І понад усякі зусилла чи то серед знайомих, чи то відвідуючи якісь заходи хотіла знайти собі хлопця.

Однак чергові спроби не мали успіху.

Одного разу трапилась мені на очі молитва за доброго чоловіка до святого Йосифа.

Подумала собі тоді, що помолитись точно не зашкодить, а якщо Бог хоче бачити мене у сім’ї, то святий Йосиф у цьому допоможе. А якщо ні, то значить Бог приготував для мене самотній стан і мушу з цим змиритись. Так почала молитись цю молитву щоденно.

За півроку зустріла на святкуванні у знайомих хлопця, який запросив мене на весілля своєї сестри. Так все, власне, розпочалось. Одразу відчувала, що це саме та людина.

У попередніх стосунках все якось розпадалось само собою, не було сил для того, щоби відновлювати. А тут кожне нове випробування – лише зміцнювало наш зв’язок.

Був також час кризи, коли здавалось, що варто відпустити ці стосунки. Однак саме тоді на парафії тривали реколекції, під час яких я зрозуміла, як слід діяти. Послухала голосу свого серця – і криза минула.

Зараз ми заручені і готуємось до весілля.

Тому, дорогі дівчата, якщо ви вважаєте, що вже застарі для того, щоби знайти свого чоловіка, то краще подумайте: а може Бог має для вас якийсь особливий план. І моліться!

Успіхів! Анна

Молитва за майбутнього чоловіка

Господи, я молю Тебе про чоловіка, який колись стане частиною мого життя.

Я не знаю, хто він, але знаєш Ти, і я прошу – піклуйся про нього: про чоловіка, який справді любить Тебе більше, ніж будь-що в житті; який визначить у своєму серці для мене друге місце – адже перше належить Тобі; який живе не для себе – для Тебе.

Поєднай мене, Боже, з чоловіком, який має мудре серце, а не лише гострий розум; який не лише любитиме мене, але й поважатиме…

Який не лише пеститиме мене, але й застерігатиме, а іноді – і докорятиме, коли я буду помилятися, та з порозумінням і любов’ю наставлятиме.

Який любитиме мене не за мою вроду, але за моє серце.

Який зможе бути моїм найкращим другом: чи то в радості, чи у смутку; коли здорова, чи ж-то хвора; коли я на злеті, чи коли в занепаді; коли чиню вірно, чи коли роблю хибний крок – завжди.

З чоловіком, який дасть мені відчути себе слабкою жінкою поруч із собою… яка, як Фенікс постає із попелу, коли йому потрібна підтримка, опора, допомога.

Моє бажання, щоб коли ми, врешті-решт, зустрінемося, обоє могли сказати: „Великий Ти єси, Боже! Ти дав мені того, хто може зробити моє життя досконалим перед Тобою!”

Я знаю, що Ти хочеш, щоб ми зустрілися у визначений Тобою час… і Ти зробиш усе найкращим і найнеймовірнішим чином у Свій час.

Даруй, Господи, не поспішати і дочекатися свого „Твого Часу”! Прийми щиру подяку від серця, що вірить і возносить Тобі хвалу, славу і честь!

Амінь.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *