18 Квітня, 2024
Минуло три роки після мого розлучення, Сергій проміняв мене на мою сестру. Одного ранку мені зателефонував колишній чоловік. Його прохання мене здивувало

Минуло три роки після мого розлучення, Сергій проміняв мене на мою сестру. Одного ранку мені зателефонував колишній чоловік. Його прохання мене здивувало

З моїм чоловіком Сергієм ми жили душа в душу. На відміну від моїх родичів ми були повністю матеріально забезпечені, в нас було власне житло, хороша робота, автомобіль і дача за містом. Все почалося коли моя двоюрідна сестра, Ольга, закінчила школу і приїхала в наше місто вступати до інституту.

Вона приїхала до нас додому і попросилась пожити в нас доки не орендує якесь житло. Я по своїй доброті, дозволила їй, на період навчання жити з нами. Раніше з Ольгою я майже не спілкувалася і була приємно здивована її вихованням. Оля ввічлива, скромна, дуже гарно готує та і взагалі – хороша дівчина.

В нас з чоловіком є невеликий бізнес, я в цій справі крім основної роботи, виконую ще й всю бухгалтерську роботу. Оля якраз теж вчилася на бухгалтера і стала мені допомагати. В мене навіть з’явилося більше вільного часу, який я стала приділяти своїй давній мрії – відкрити затишну кав’ярню.

Оля виконувала вже майже всю мою роботу, а я з головою занурилася в свою кав’ярню. Декілька разів їздила в різні країни Європи і дивилася як в них працюють подібні заклади, багато чому навчилася і вже готова була розпочати цей бізнес.

І ось, коли я в черговий раз повернулася додому, я не повірила своїм очам, я побачила свою дорогу сестру зі своїм чоловіком. Я була у розпачі, слів у мене не було, лише емоції. В той же вечір, я зібрала свої речі і поїхала в інше місто. Як виявилося потім, Сергій з Ольгою почав зраджувати мені давно, але я нічого не помічала і вірила їм обом.

Після розлучення, Сергій сплатив мені мою частку з нашого бізнесу і нерухомості, яка була придбана нами спільно. Я вклала ці гроші в розвиток свого бізнесу. Спочатку було дуже складно, конкуренція неймовірна, був період, що вже хотілося кинути все, але я витримала.

Минуло три роки після розлучення. На сьогоднішній день, в мене відкрито п’ять затишних кав’ярень у нашому місті. Зараз я планую відкривати ще декілька закладів в інших містах України. Я зустрічаюсь з чудовим чоловіком, з яким ми збираємось одружитись. Весілля буде в березні.

А що ж Сергій? Оля обвела його кругом пальця. Він втратив все. Так, спочатку в них було все добре, вони навіть одружилися, але вже через рік розійшлися, тому, що бізнес, який ми з ним розвивали – розвалився, а Ользі чоловік без грошей був не потрібен. Він телефонував мені декілька разів, просив вибачення, хотів помиритися, але я не хочу його більше бачити. Я навіть вдячна Ользі, що все так сталося і я зрозуміла хто є хто.

Джерело:bbcccnn.org

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *