28 Квітня, 2024
«Не дозволяйте вкрасти у себе навіть один день життя»: історія, яка змусить задуматися кожного

«Не дозволяйте вкрасти у себе навіть один день життя»: історія, яка змусить задуматися кожного

Стою в черзі в банку і чую як по телефону жінка з кимось починає говорити, що чоловік її не привітав із днем ​​народження, образив, принизив. А дорослий син надіслав повідомлення, і все. Більше взагалі ніхто не привітав, усім байдуже. І ось вона сидить одна вдома та плаче. А їй п’ятдесят років виповнилося.

Вона розуміє, що скаржитися недобре. Просто так вийшло, вибачте. Нема кому розповісти.

А інша жінка її запитала:

– Давайте я зараз куплю дорогою смачні гамбургери та піцу з шинкою і щоб сир так тягнувся. І цибулька з перчиком нарізана зверху. Куплю шипучий напій. І картоплю хрумку, брусочками.

І ми все це з’їмо, а потім у кіно підемо. Якщо ж не хочете, самі зараз все це собі замовте. Або купіть інше, але щоб смачне. Радійте життю! Не дозволяйте вкрасти свій день народження. Кожен день – подарунок, кожен день життя – це свято. Я це знаю по роботі.

І пані, яка поскаржилася, запитала:

– Ви психолог, так?

А друга жінка відповіла: ʼ

– Ні. Я медсестра у реанімації.

Так. Це правильна рекомендація професіонала. Просто чудова. 

Я тільки можу приєднатися до цих слів. Не дозволяйте вкрасти навіть один день життя. Навіть одну годину не дозволяйте вкрасти. Поганому настрою, злим чи байдужим людям, скандалістам, – не дозволяйте вас обікрасти.

Купуйте собі щось хороше, підіть у хороше місце, спілкуйтеся і одягніть найкращу сукню. Так порадив фахівець, який щодня бачить, яке тендітне життя, яке воно дороге.

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *