Існує багато рецептів страв, для приготування яких використовується маринована цибуля. Але, не всі знають, як правильно зробити смачний маринад. Перепробувавши безліч варіантів, я знайшла, для себе, найкращий.
Така цибуля не тільки бездоганно поєднується з основними стравами, але її, також, можна використовувати в якості окремої закуски до м’яса або овочів. Смачно навіть їсти її з хлібом. Така цибулька виходить хрусткою, пряною і має приємний солодкуватий смак.
Важливо пам’ятати, що червону і білу цибулю маринують окремо.
Продукти для заправки:
- Цибуля – 3 одиниці
- Кип’ячена холодна вода – 200 грам
- Оцет 9% – 80 грам
- Цукор – 20 грам
- Сіль – 5 грам
Цибулю можна нарізати як кільцями, так і півкільцями – це на ваш розсуд. Змішуємо між собою інші продукти. Заливаємо цибулю і даємо настоятися протягом 20 хвилин. Маринад зливаємо.
Цибуля вже готова до застосування.
Джерело: skarbnychka-retseptiv.com.ua